Connect with us

Hirdetés

technokrata

Feltöltőkártyás vagy? Akkor rád is adategyeztetés vár hamarosan!

FrissInfo

Feltöltőkártyás vagy? Akkor rád is adategyeztetés vár hamarosan!

Feltöltőkártyás vagy? Akkor rád is adategyeztetés vár hamarosan!

Jelenleg is zajlik a feltöltőkártyák törvényben előírt, minden évben kötelező adategyeztetése a szolgáltatóknál, ami összesen akár több százezer kártyát is érinthet minden hónapban.

Adategyeztetésre legkésőbb az eredeti szerződéskötési dátum egy éves évfordulójáig van lehetőség, a Vodafone erről minden esetben előzetes értesítést küld az érintett ügyfeleinek. A határidő elmulasztása az előfizetés törlésével jár, melyet követően az adott feltöltőkártyához új szerződés megkötése szükséges. A Vodafone minden segítséget megad az ügyfeleknek az ügymenet hatékony véghez viteléhez.

 

A törvényi kötelezettségnek megfelelően a Vodafone is megkezdte januárban a feltöltőkártyák 2018. január 1. óta minden évben kötelező adategyeztetését. Az érintett ügyfeleket a szolgáltató hetekkel a SIM-kártyák lejárati ideje előtt SMS-ben vagy telefonon értesítette és emlékeztette az adategyeztetési kötelezettségükre, amit személyesen az üzletekben, online a www.vodafone.hu/adategyeztetes oldalon, vagy a 1270-et hívva a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is elvégezhető. Az egyeztetési határidő minden esetben az eredeti szerződéskötési dátum, a januárban és februárban szerződött ügyfelek számára hosszabb határidőt biztosít a telekommunikációs szolgáltató az adategyeztetés elvégzésére.

Fontos, hogy az érintett ügyfeleket többször is értesíti a Vodafone az adategyeztetési határidő közeledtére – így a feltöltőkártyás ügyfeleknek adategyeztetés miatt csak akkor kell felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot, ha kaptak értesítést SMS-ben vagy telefonon. Az érintett ügyfeleknek a szolgáltató az adategyeztetés mielőbbi elvégzését javasolja a sorban állás elkerülése végett, hiszen a szolgáltatónál minden hónapban akár több tízezer kártya is érintett lehet.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés