Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiderültek a Siemens Press Award 2017 hazai nyertesei

FrissInfo

Kiderültek a Siemens Press Award 2017 hazai nyertesei

Kiderültek a Siemens Press Award 2017 hazai nyertesei

A Bitport és a BOOM Magazin szerzője, Sági Gyöngyi képviselheti hazánkat a Siemens regionális sajtódíjának döntőjében

A Siemens a tavalyi év sikerét követően idén is meghirdette regionális újságírói pályázatát, amelyre a digitalizáció és a napjainkban is zajló negyedik ipari forradalom témájában készült munkákkal jelentkezhettek a sajtó munkatársai. A magyarországi verseny első három helyezett újságírója Sági Gyöngyi (BOOM Magazin, „Digitális cégkorszak”), Vass Enikő (IT Business, „Bénult a magyar adatipar”) és Háhner Petra (Portfolio.hu „Mi lesz így a boltokkal? Belehúz a digitális kereskedelem”) lett.

02

A pályázatokat értékelő szakértő zsűrit Dr. Charaf Hassan, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai tanszékének tanszékvezetője, Zákányi Virág, a Gyártástrend főszerkesztője, Deák Bálint a Világgazdaság főszerkesztője, és Virágh Adrienn, a Siemens Zrt. kommunikációs igazgatója alkotta.

A digitalizáció és a negyedik ipari forradalom aktuális, a hazai vállalatok versenyképességének szempontjából kulcsfontosságú folyamatok. Örömmel tapasztaltuk, hogy sokan foglalkoznak a témával, számos magas színvonalú pályázat közül kellett választanunk. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden pályázónak a részvételt” 

– nyilatkozták a zsűri tagjai a hazai díjátadón.

01

A Siemens Press Award 2017 pályázaton összesen tizenkét ország újságírói vesznek részt. A nemzetközi döntőt szeptember 28-án, a bécsi Siemens City-ben rendezik, amelyen a résztvevő országok győztes pályázataiból a nemzetközi szakértőkből álló zsűri választja ki a közép- és délkelet-európai térség három legkiemelkedőbb pályázatát.

Magyarországot Sági Gyöngyi, a Bitport és a BOOM Magazin újságírója fogja képviselni. A Siemens Press Award 2017 három nemzetközi nyertesét a Siemens fejenként 1000 euróval jutalmazza.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés