Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már megint felrobbant egy Samsung okostelefon

FrissInfo

Már megint felrobbant egy Samsung okostelefon

Már megint felrobbant egy Samsung okostelefon

Sajnos ez a lehető legrosszabbkor jött a cég számára

Nem kell már sokat várni, hogy bemutassák a Galaxy Note 8-at, viszont így a megjelenés előtt nem sokkal elég nagy baki következett be.

image

Washington észak-nyugati részén robbant fel egy Galaxy S6 edge, nyilatkozta a tulajdonos az NBC riporterének. A hvg.hu cikkéből kiderül, hogy a hölgy, miközben otthoni vezetékes telefonján beszélt, egy furcsa sziszegő zajra lett figyelmes, majd hirtelen lángra kapott az egész szoba, ami majdnem a ház vesztét okozta.

A Samsung kárpótlásként azonnal küldött egy másik készüléket a hölgynek és bekérte vizsgálatra a felrobbant telefont. Amíg a körülmények nem tisztázottak, addig a Samsung nem kíván nyilatkozni.

Fontos, hogy mindig a saját eredeti töltőjével töltsük készülékünket, illetve ne hagyjuk fent a töltőn a telefont, ha már elérte a 100%-ot. Ezzel növelhetjük a telefonunk élettartamát, áramot spórolhatunk és sokkal kisebb a robbanás/tűzveszély is. Egyébként nyilván a Samsung a Note 7-es botrány óta folyamatosan azon munkálkodik, hogy ilyen ne fordulhasson elő, de sajnos megesik az ilyesmi. Nem csak Samsung telefonok robbannak ám fel, de jelenleg ez az egyik leg érdekesebb téma, úgyhogy erről hamarabb tudomást szerzünk, mintha felrobban egy Elephone, vagy egy Xiaomi.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés