Connect with us

technokrata

Egész Európában követni lehet majd a 2017-es Világjátékokat

world-games-wizyta-dziennikarzy-max-129

FrissInfo

Egész Európában követni lehet majd a 2017-es Világjátékokat

Egész Európában követni lehet majd a 2017-es Világjátékokat

A több sportágat felvonultató esemény közvetítéséhez a SES Video az ATM Systemmel összefogásban biztosít műholdkapacitást

A 2017-es, tizedszer megrendezett Világjátékokat Európában a SES és a több sportágat összefogó esemény hivatalos műsorszolgáltatója, az ATM System közösen sugározza.  A 2017. július 20. és 30. között a lengyel Wrocławban zajló, több sportágat felvonultató nemzetközi esemény adását két SES műhold továbbítja: a nyugati 22. fokon álló SES-4 és a 23,5. fokon elhelyezkedő ASTRA 3B.

 

A SES (az Euronext Párizsi és Luxembourgi Értéktőzsdén: SESG) által bejelentett megállapodás értelmében a televíziós produkciókért felelő ATM System az európai műsorszolgáltatáshoz szükséges kapacitással rendelkező SES műholdakat használja a wrocławi stadionokból történő közvetítésekhez.

A megállapodásnak köszönhetően egyaránt megtekinthető a július 20-án, este 7 órakor kezdődő nyitóünnepség, emellett végigkísérhető a 31 sportág összes versenye, amelyeken több mint 3000 nemzetközi sportoló vesz részt különböző labdajátékokban, precíziós sportokban, vízi- és légi sportokban, tornában és harcművészetekben.

„A Világjátékok nagyon izgalmas eseménysorozat, és örömünkre szolgál, hogy mi biztosíthatjuk a közvetítését

–  jelentette ki Martin Ornass-Kubacki, a SES alelnöke és közép-kelet-európai regionális igazgatója.

„A műholdjainknak köszönhetően az európai nézők kedvenc versenyszámaik minden egyes pillanatát láthatják, valamint szurkolhatnak is a favoritjaiknak.”

További FrissInfo

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák