Connect with us

technokrata

Ez jelenleg az 5 legjobb okostelefon

androidpit-best-smartphones-1309

FrissInfo

Ez jelenleg az 5 legjobb okostelefon

Ez jelenleg az 5 legjobb okostelefon

Az Apple nem repesne a boldogságtól, ha ezt látná!

A Consumer Reports legutóbb készítette egy 5-ös toplistát a a legjobbnak értékelt mobilokról! Az almás óriás szerintünk nem repes a boldogságtól, amikor ezt a listát olvassa!

 

Az amerikai nonprofit szervezet listáján az első és a második helyet a Samsung Galaxy S8+ és a “sima” S8 hozta el, amely a személyes tesztünk után egyáltalán nem lepett meg minket, hiszen jelenleg tényleg nem igazán létezik jobb mobil. A kettő között akkumulátor és kijelzőméret különbség található csak, az egyetlen hátulütőként ők is a hátsó oldali ujjlenyomat olvasót tudták csak felhozni.

samsung-galaxy-s8-and-galaxy-s8-launch-analie-cruz-21-1024x768

A Harmadik helyen szintén a galaktikus cég áll az előző modelljével, amely nem más, mint a Galaxy S7 Edge. Még most is sokan vásárolnak ilyen készüléket, nem sokkal “rosszabb”, mint az S8, vagy a nagyobb társa, viszont mivel megjelent az újabb verzió, ezért elérhetőbb árkategóriába is került.

hu-feature-galaxy-s7-edge-g935f-61148724

Negyedik helyezett már egy másik gyártó nevét dicséri, amely nem más mint az LG. Az LG G6 csúszott le a dobogóról, viszont ettől még nagyon is említésre méltó készülékről van szó. Amellett hogy teljesen vízálló, meglehetősen vékony kerettel jelent meg az okostelefon, ami manapság ugyebár egyre népszerűbb, ahogy a dobogó első 3 helyén is tapasztalhattuk.

elkepeszto-hogy-mit-kibir-az-lg-g6_1

Az ötödik helyen a már említett almás cég csak kullog a többiek után a nem éppen aktuális iPhone 7-es készülékével, de mindnyájan sejthetjük, hogy az új iPhone 8-as megjelenése után valószínűleg változni fog ez az aktuális sorrend és elképesztő népszerűségnek fog örvendeni az új zászlóshajó!

 

forrás: Consumer Reports

További FrissInfo

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd