Connect with us

technokrata

Útmutatás a ipari biztonság bevált gyakorlatairól

emea17025-industrial-security-e-book

FrissInfo

Útmutatás a ipari biztonság bevált gyakorlatairól

Az ipari automatizálás vezető vállalata bemutatja az átfogó ipari biztonsági program kiépítésének három fő lépcsőfokát

Az ipari szervezetek olyan működési formákat valósítanak meg jelenleg, amilyeneket elképzelni is alig tudtak volna néhány évtizede. Egyesítik a hagyományosan egymástól elválasztottan működő információtechnológiai (IT) és üzemeltetéstechnológiai (OT) rendszereket, valamint mobileszközökkel, adatelemzésekkel és felhőtechnológiával növelik a hálózati kapcsolatokat és az információk megosztását. Ezzel jelentősen javulnak az üzemeltetési folyamatok, de ugyanakkor növekszik a biztonsági fenyegetések potenciális belépési pontjainak száma.

 

Ezen kihívások leküzdésére a Rockwell Automation egy háromlépéses módszert dolgozott ki egy ipari biztonsági program kiépítéséhez, amely a vállalat egészére és az egyes üzemek szintjére is kiterjed, valamint segít az emberi, illetve a folyamatokban és technológiákban fellépő kockázatok felszámolásában. A három lépcsőfok a következő:

  • Biztonsági felmérés: A teljes üzemre kiterjedő felmérés a kockázatos területek és a potenciális fenyegetések azonosításáért.
  • Mélységi védelem (defense-in-depth): Többszintes biztonsági szemlélet megvalósítása, amely több rétegben alapozza meg a védelmet.
  • Megbízható szolgáltatók: Ellenőrzés, hogy az automatizálási szolgáltatók az alapvető biztonsági elveknek megfelelően fejlesztik-e a termékeiket.

„Az ipari biztonságról mi egy többszintes modellben gondolkozunk, és egységes infrastruktúrát igyekszünk megvalósítani az ügyfeleink számára”

– foglalta össze Lee Lane, a Rockwell Automation termékbiztonsági vezérigazgatója.

„A szemléletünk kiterjed az ipari területek hálózati és fizikai biztonsága, valamint munkavédelme közötti összefüggésekre is. ”

Az ipari szervezeteknek folyamatosan fejlődő biztonsági fenyegetésekkel kell szembenézniük. Ahhoz, hogy ezekkel lépést tarthassanak, egy mindent átfogó biztonsági programnak is fejlődnie kell, és egy lépéssel a fenyegetések előtt kell járnia.

A háromlépéses szemléletet alkalmazva a szervezetek olyan programot hozhatnak létre, 1. oldal amely a jövőben is segít megvédeni a szellemi tulajdont, az üzemeket, az eszközöket, valamint az alkalmazottakat és a versenyelőnyt is.

A háromlépéses szemléletről szóló e-könyv már letölthető a Rockwell Automation honlapjáról. Biztonsági kérdésekről további információk ugyancsak a Rockwell Automation honlapján találhatók.

További FrissInfo

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd