Connect with us

technokrata

Heroikon: Újragondolt életek egy emberibb jövőért

heroikon

Esemény

Heroikon: Újragondolt életek egy emberibb jövőért

Heroikon: Újragondolt életek egy emberibb jövőért

Felgyorsult világunkban sokszor bennragadunk a mókuskerékben, és a mindennapi teendőink mellett nem marad elég energiánk a környezetünkre.

Az elidegenedés problémáját nemcsak egyéni, de társadalmi szinten is orvosolhatjuk.

Erre vállalkoztak a Hősök Tere Kezdeményezés előadói is, akik színpadra lépnek november 7-én a HeroiKon Nemzetközi Konferenciáján, és elmesélik, hogyan gondolták újra életükét egy emberibb jövőért. Ketten közülük ráadásul karrierjüket adták fel, hogy jó ügyek szolgálatába álljanak.

Manapság ritka, hogy valaki önzetlenül kiáll egy jó ügy érdekében, vagy amiért feladja még a hivatását is. A Hősök Tere Kezdeményezés két olyan előadót is felkért történetük elmesélésére, akik az emberek segítését vállalták új hivatásként. Az egyik ilyen Molnár Áron színész-aktivista, aki a Vígszínházat és a színházi darabokat hagyta hátra annak érdekében, hogy a noÁr projektre, és az általa képviselt ügyekre koncentrálhasson. A projekt célja, hogy nyitottabbá tegye az embereket a társadalmi problémákra, megoldást találjon azokra, és megmozdulásaival cselekvésre ösztönözzön.

A HeroiKon konferencián olyan személyes történeteket hallhatsz, olyan sikereket és buktatókat, amelyek biztos, hogy inspirálni fognak. Egy valódi katalizátor ez a kezdeményezés. Én, akit tudok, biztos meghallgatok. Alig várom!

– ajánlja Molnár Áron a HeroiKon konferenciát.

Küllői Péter már pályafutása elején elhatározta, hogy 40 éves korában befejezi sikeres külföldi bankári karrierjét, és erőforrásait a társadalmi ügyek felé fordítja. Létrehozta itthon a Bátor Tábort, amely beteg gyermekek táboroztatását teszi lehetővé, és a Mosoly Alapítványt, ami pedig hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti.

Szeretnéd jobban megismerni Molnár Áron, Küllői Péter, és még hozzájuk hasonló értékes emberek történetét? Gyere el november 7-én az Urániába a IV. HeroiKon Konferenciára és tegyél magadért, hogy aztán tehessél másokért.

További információ a konferenciáról az esemény Facebook oldalán található.

További Esemény

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Samsung Galaxy A

Kütyük

A Samsung Galaxy A sorozatból mindenki tud választani

2019. december 15. vasárnap
fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T

Dotkom