Connect with us

Hirdetés

technokrata

Túl vagyunk a 2018-as “Év Menedzsere” Díjátadón!

Esemény

Túl vagyunk a 2018-as “Év Menedzsere” Díjátadón!

Túl vagyunk a 2018-as “Év Menedzsere” Díjátadón!

A Menedzserek Országos Szövetsége február 16-án, immáron 25. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadó Gáláját, idén a nagy érdeklődésre való tekintettel, új, nagyobb helyszí-nen, a New York Palace Budapest Róma termében.

A jubileumi eseményen öt kategóriában díjazták 2018 legkiválóbb menedzsereit, azokat a személyiségükben is példamutató sikeres vezetőket, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk irányításában.

05_ev_menedzsere_eletmudij_bojar_gabor03

A Jelölő Bizottság, valamint a Menedzserszövetség Elnöksége kategóriánként változó szempontrendszer alapján választotta ki a díjakra legérdemesebbnek talált cégvezetőket.

  • Az Év Menedzsere 2018 Életműdíj kitüntetettje Bojár Gábor, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, az idén 20 éves budapesti Graphisoft Park és az Aquincum Institute of Technology felsőkotatási vállalkozás alapítója.
  • A Menedzserek a Társadalomért 2018 Különdíj kitüntetettje Gerendai Károly, kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója, tulajdonosa Magyarország első Michelin-csillagos éttermének, alapítója és vezetője a Szeretem Magyarországot klubnak.
  • Az Év Menedzsere 2018 Díj kitüntetettje Kapitány István, Globális executive alelnök, Royal Dutch Shell, London Shell Centre.
  • A Volkswagen és a Menedzserszövetség Kék Innovációs különdíjasa 2018-ban Joerg Bauer, a Tungsram Csoport tulajdonos, elnök-vezérigazgatója.
  • Az Év Fiatal Menedzsere 2018 Díj kitüntetettje Dr. Fehér Gyula, az IBM Budapest Lab vezetője, a Ustream alapítója.

Az öt kategóriában a Menedzserszövetség partner szövetségei (Amcham, Brit Kamara, Joint Venture Szövetség, FIVOSZ), a Jelölő Bizottság elnöke (Prof. Dr. Bod Péter Ákos) és tagjai (Dr. Beck György, Fekete István, Jaksity György, Liptay Gabriella) jelölhettek. Ezt követően a Jelölő Bizottság kategóriánként 3 jelöltet tárt a Menedzserszövetség elnöksége elé, akik 2019. január 25-én, titkos szavazással választották ki a díjazottakat 5 kategóriában.

A Menedzserszövetség idén 25. alkalommal adta át az Év Menedzsere díjat, 20. alkalommal az Év Fiatal Menedzsere díjat, 4. alkalommal az Életműdíjat, és 2. alkalommal, a Volkswagennel közös Kék Innovációs Különdíjat. Idén először a Menedzserek a Társadalomért Különdíj is átadásra került.

„A Menedzserszövetség legfontosabb feladata a felsővezetők érdekképviselete mellett, hogy felhívja a figyelmet a felsővezetők munkájának fontosságára, a gazdasági életben betöltött fontos szerepükre. Ezt a védjegy oltalom alatt álló Év Menedzsere díjak átadásával is erősíteni szeretné az elnökség és az ügyvezetés. ”

– mondta el Szirmák Botond, a Menedzserszövetség elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

„Emellett a Menedzserszövetség egy megkerülhetetlen találkozási pont is a hazai vállalatvezetők körében, amely lehetőséget teremt a tapasztalatok megosztására, hozzájárul sikerességükhöz, személyes fejlődésükhöz, életcéljaik eléréséhez, valamint társadalmi szerepük kiteljesítéséhez egyaránt. Az Év Menedzsere Díjátadó Gálán átadott díjak rangját pedig az adja, hogy a szakmaiságot helyezik a középpontba és pozitív vezetői mintát mutatnak, segítve ezzel a modern, európai vezetési kultúra kialakítását.”

– egészítette ki Szirmák Botond.

A Díjátadó Gála háziasszonya Bombera Krisztina volt, fellépő vendégei pedig Jaksity Kata és zenekara, Éliás Jr., valamint Fűzy Gábor bárzongorista.

Az est nyitó programját a Virtuózok produkció, kifejezetten erre az alkalomra összeállított Virtuózok együtt: a jövő zenéje című műsora szolgáltatta. A műsorban felléptek: Szüts Apor – zongora, Balázs-Piri Soma – zongora, Lugosi Dániel Ali – klarinét, Váradi Gyula – hegedű, Bácsy – Schwartz Zoltán hegedű. A Virtuózok magyar klasszikus zenei tehetségkutató csapatához a világ egyik legelismertebb operaénekese, Plácido Domingo is csatlakozott, hogy együtt tegyék világhírűvé a műsort.

Az idei évben a gála jótékonysági tombolasorsolásának kedvezményezettje a Kis Virtuózok Alapítvány lett. A Menedzserszövetség elnöksége és ügyvezetése is nagyon fontosnak tartja a tehetséggondozást, ezért is döntöttek ezúttal a Kis Virtuózok mellett. A Gálán befolyó teljes tombolabevétel az Alapítványnak kerül felajánlásra.

A 25. Jubileumi Év Menedzsere Díjátadó Gála főtámogatója a Volkswagen, kiemelt támogatója az Aegon Biztosító. További támogatók és együttműködő partnerek: Neckermann, Quatar Airways, Iron Mountain, Kömi Kft., Heinemann Testvérek, Panyolai Szilvórium és az Italmagyarország.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés