Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne maradj le a 27- Magyar Innovációs Nagydíjról!!!

Esemény

Ne maradj le a 27- Magyar Innovációs Nagydíjról!!!

Ne maradj le a 27- Magyar Innovációs Nagydíjról!!!

Keresik azokat a gazdasági társaságokat, ill. szervezeteket, melyek 2018-ban jelentős innovációs tevékenységet folytattak.

Az Országházban, nagy nyilvánosság előtt átnyújtásra kerülő innovációs díjakra, köztük az Innovációs Nagydíjra, 2019. február 13-ig lehet jelentkezni.

2018. november 21-én, az MTA Klubjában hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség a 27. Magyar Innovációs Nagydíjat. A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, ill. szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2018. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el.

A találkozón Dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke ismertette a jelentkezés feltételeit, az eddigi tapasztalatokat. A Pályázat először 1992-ben került kiírásra, az azóta eltelt 26 év során 1186 pályázat érkezett, s az 1028 mérhető innovációs teljesítmény közül 202 kapott innovációs díjat.

Az idei pályázaton a 2018. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további hat kategóriában kaphatnak díjat. Az ünnepélyes átadásra 2018. március végén kerül sor az Országházban.

Az elbírálás során a bírálóbizottság a 2018-ban elért többleteredmény/többletárbevétel, és egyéb műszaki, gazdasági előnyök mellett, az innováció eredetiségét, újszerűségét, ill. társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

A meghirdetésen a bírálóbizottság elnöke, Dr. Palkovics László nevében az NKFI Hivatal elnöke, Birkner Zoltán tartott előadást „A 2019. év innovációs célkitűzései” címmel.

A 2017. évi innovációs díjakat elnyert vállalkozások közül az Innovációs Nagydíjat nyert Richter Gedeon Nyrt. elnöke, Bogsch Erik – aki egyben az idei Innovációs Klub ülés házigazdája is volt -, az Ipari Innovációs Díjban részesült MOL Nyrt értékesítési vezetője, Puskás Levente, az Agrár Innovációs Díjban részesült KITE Zrt. innovációs főigazgatója, Hadászi László, a Környzetvédelmi Innovációs Díjban részesült Gremon Systems Zrt. ügyvezető igazgatója, Lóczi János és az SZTNH Innovációs Díjában részesült Kőröstej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. marketing és PR vezetője, Nagy Béla számolt be a 2018. évi innovációs tevékenységükről.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés