Connect with us

Titkos házimozi fesztivált rendez az LG, ráadásul teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell

desktop_pw1000ug_20160520_feature09_v3-0

Esemény

Titkos házimozi fesztivált rendez az LG, ráadásul teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell

Titkos házimozi fesztivált rendez az LG, ráadásul teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell

A belvárosi villában tartott egyedi fesztivál házigazdája Szabó Simon

Az LG egy nem mindennapi rendezvényen mutatja be, miért is jelentenek jó alternatívát az otthoni mozizásra a projektorok. A CineBeam Házimozi Fesztiválon a gyártó egy különleges hangulatú villa szobáit alakítja át mozitermekké, így négy helyiségben összesen 16 filmvetítést tart legjobb projektoraival. Az ingyenes esemény helyszíne titkos, csak a regisztráltakat tájékoztatják majd arról, hova kell menniük.

 

Jártál már olyan villában, amiben a hálótól a nappaliig szinte minden szoba egy moziterem? Az LG most új szintre emeli az otthoni mozizást: november 17-én, szombaton egy különleges hangulatú moziszeánsz helyszínévé alakít át egy impozáns belvárosi házat.  Az ország első házimozi-fesztiváljának 280 résztvevője olyan filmeket nézhet meg, mint Az olasz meló, a Super 8, Az ember gyermeke vagy a Lady Bird. A filmeket a Moszkva térből, a Papírrepülőkből és a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékból ismert színész és rendező, Szabó Simon válogatta össze, akivel a látogatók az eseményen is beszélgethetnek.

A fesztiválon az LG legjobb projektorai, köztük a nemrégiben debütált CineBeam 4K gondoskodik majd a moziélményről. A készülék akár 150 colos képátmérővel és 2500 lumen fényerővel képes a falra vagy a vászonra vetíteni, amelynek előnyeit a fesztivál résztvevői első kézből is megtapasztalhatják.

A házimozi-fesztiválra a belépés díjtalan, a részvétel azonban a korlátozott létszám miatt előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció november 9-én 9:00-kor indul a Tixa weboldalán.

A CineBeam Házimozi Fesztivál részleteiről folyamatosan frissülő információkkal szolgál az esemény Facebook-oldala.

További Esemény

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom