Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas blockchain konferencia közeleg annak érdekében, hogy mindenki értse, miről van szó valójában

Esemény

Hatalmas blockchain konferencia közeleg annak érdekében, hogy mindenki értse, miről van szó valójában

Hatalmas blockchain konferencia közeleg annak érdekében, hogy mindenki értse, miről van szó valójában

Hiánypótló rendezvény a blokkláncok mindennapi gyakorlatáról és működéséről

„Evolving Links” címmel, a globális ICT integrátor Getronics különleges konferenciára várja Madridba a legmagasabb szintű döntéshozókat. Az esemény célja a blockchain technológia globális térhódításának konkrét és gyakorlatias áttekintése. A konferenciára 2018. október 9-én a madridi Duque De Pastrana Palotában kerül sor. Az egynapos rendezvény a blokklánc technológia legaktívabb és legkiválóbb nemzetközi előadói mellett számos úttörő vállalkozást és iparági szakértőt is felvonultat.

 

A Getronics az Agentic Group-pal közösen rendezi meg döntéshozóknak szóló eseménysorozatának idei második állomását, a blokklánc technológia fejlődését és gyakorlati alkalmazásait lefedő témakörökben. Az esemény címe „Evolving Links”, fókusza pedig annak vizsgálata nemzetközi perspektívából, hogy miként is működnek a blokkláncok a mindennapi gyakorlatban.

A blokklánc technológia alkalmazási köre napról napra bővül, de még komoly kiaknázatlan lehetőségeket hordoz többek között a pénzügyek, az energiagazdálkodás, a mezőgazdaság, az egészségügy, a kiskereskedelem és a technológia területén. Éppen ezért nem meglepő, hogy egyre több vállalkozás szeretné megismerni a működését. A Getronics úgy tervezi, hogy 2019-től blockchain technológiával kapcsolatos támogatásokat is kínálni fog ügyfelei számára.

„A blockchain technológia felé való nyitás a Getronics számára természetes lépés, hiszen jól illeszkedik cégünk igen sikeres, alkalmazásokra és iparág-specifikus szoftvermegoldásokra vonatkozó stratégiájához. Erősen hisszük, hogy ügyfeleink digitális átmenetét azzal segítjük legjobban, ha egyre több innovatív megoldást alkalmazunk. A blokklánc technológia tovább erősíti ezen törekvésünket”

– mondta Nana Baffour, a Getronics csoport elnök-vezérigazgatója.

Az „Evolving Links” konferencián az ICT iparág nemzetközileg elismert szakértői a blokkláncok jelenére és jövőjére fognak fókuszálni: a blockchain technológiának az energia- vagy a pénzügyi szektorban tapasztalható jelenlegi felhasználásától kezdve, egészen a kommunikációra vagy a vállalati folyamatok optimalizálására gyakorolt jövőbeni hatásáig. A különleges konferencia előadói között ott lesz Alex Tapscott, az innovatív technológiák hatásainak nemzetközileg elismert szakértője; Rik Willard, az 50 blockchain vállalatot összefogó nemzetközi szövetség, az Agentic Group alapítója és ügyvezető igazgatója; illetve Alex Puig, innovációs tanácsadó és technológiai vállalkozó is.

„Alapvető célnak tekintem, hogy ez a konferencia igazán gyakorlatias legyen. Az innovációnak csak akkor van értelme, ha hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy munkájukban jobban teljesítsenek és életminőségük jobb legyen. Ezért nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink ezen a konferencián konkrét kérdéseikre konkrét válaszokat kapjanak, és megértsék, hogy a blockchain technológia már itt van velünk, a blokkláncok jövője elkezdődött”

– összegezte Nana Baffour, a Getronics csoport elnök-vezérigazgatója.

További részletekért látogasson el a konferencia honlapjára: www.evolvinglinks.com

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés