Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási sikert aratott ez a magyar startup Európa legnagyobb innovációs platformján

Startup

Óriási sikert aratott ez a magyar startup Európa legnagyobb innovációs platformján

Óriási sikert aratott ez a magyar startup Európa legnagyobb innovációs platformján

Az online toborzási-kiválasztási rendszert fejlesztő Indivizo lett az egyike annak a 32 kiválasztott startupnak, akiket a világ legnagyobb cégei karolnak fel (mint a Porsche, a Daimler vagy a BP) a STARTUP AUTOBAHN program keretei között, hogy így adjanak lendületet a legújabb innovációk elterjedésének.

Az Indivizo-t több mint 500 startup közül választotta ki az amerikai központú DXC Technology, ami a világ piacvezető, független, teljeskörű IT-megoldásokat nyújtó vállalata.

Az együttműködés célja, hogy a DXC technológiai hátterével és tapasztalatával támogassa az innovatív HR-szoftver fejlesztését és ügyfelein keresztül a startup növekedésében is jelentős szerepet játsszon.

“A tény, hogy bekerültünk a STARTUP AUTOBAHN programba hatalmas elismerés és hatalmas lehetőség is számunkra. Az, hogy globális technológiai nagyvállalatok látják a bennünk rejlő lehetőséget, mi több, segítenek is abban, hogy megvalósítsuk terveinket, a lehető legfontosabb visszajelzés, amit egy startup kaphat.”

– mondta el Illés Kata, az Indivizo társalapítója és ügyvezető igazgatója. A közös munka március 25-én, egy nagyszabású kick-off rendezvény keretei között kezdődött meg, melynek helyszíne a vadonatúj ARENA2036 kutatóközpont volt Stuttgartban.

indivizo_startup_autobahn_welcome

A STARTUP AUTOBAHN programot 2016-ban hívta életre a stuttgarti központú Daimler globális autóipari vállalat, a Plug and Play Tech Center, ami a Szilícium-völgy legnagyobb innovációs platformja, az ARENA2036 kutatóközpont és a Stuttgarti Egyetem. A kezdeményezéshez olyan nagyvállalatok csatlakoztak, mint az Anchor Partners Hewlett Packard Enterprise, a DXC Technology, a BASF, a Porsche, a Rolls-Royce Power Systems, a T-Systems, a The Linde Group, a BP, a Hyundai, és sokan mások. A program célja, hogy egy olyan globális platformot teremtsen, ami a nagyvállalatok aktív közreműködésével és mentorálásával lehetőséget nyújt a leginnovatívabb startup cégek számára, hogy ugrásszerű fejlődésen menjenek keresztül. Az elmúlt 2,5 évben összesen 132 startup vett részt a programban, akiknek sikere bizonyítja a kezdeményezés eredményességét.

További információ a projektről: https://www.startup-autobahn.com

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés