Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Google Entrepreneurs figyelmét is felkeltette ez a magyar startup

Startup

A Google Entrepreneurs figyelmét is felkeltette ez a magyar startup

A Google Entrepreneurs figyelmét is felkeltette ez a magyar startup

Az Instalent az első magyar startup, amelyet a Google for Entrepreneurs több száz jelentkező közül választott ki a Campus Residency programjába, amin összesen 9 közép- és kelet-európai startup vehet részt.

A Campus Residency egy 6 hónapos programsorozat, ami kifejezetten globális piacra törő, innovatív és nagy potenciállal rendelkező cégeknek szól.

campus-residency-all-teams

A program április végén kezdődik, így az Instalent csapata a varsói Campus Warsaw irodájába költözik át és onnan dolgozhat ingyenesen egészen az év végéig. A cégnek lehetősége lesz a Google szakértőinek mentorálását igénybe venni, célzott tréningeken részt venni, illetve közvetlen elérést fog kapni a Google for Entrepreneurs globális hálózatához.

’’Csapatunk nagy örömmel és lelkesedéssel fogadta, hogy részt vehetünk a Campus Residency programon. A mentorálás mellett az, hogy teljes hozzáférésünk lesz a Google for Entrepreneurs hálózatához, hatalmas és felbecsülhetetlen lehetőség számunkra. Nagyon sokat szeretnénk tanulni és fejlődni.”

– nyilatkozta Medgyesi Péter, az Instalent alapítója.

Az Instalent egy online platform független recruiterek számára világszerte, amely a toborzás és kiválasztást (recruitment) közösségi alapokra helyezi. Az Instalent üzleti modellje lehetővé teszi, hogy a recruiterek a világ bármely feléről dolgozhatnak a saját időbeosztásuk szerint valamint együtt tudnak működni másokkal.

A vállalatok számára ugyanakkor pénzt, időt és erőforrást spórol és megkönnyíti a munkaerő nemzetközi áramlását. A munkáltatók az Instalent online platformja segítségével kihasználhatják a legjobb szabadúszó recruiterek hatékony munkájában rejlő hatalmas lehetőséget és betölthetik a korábban nehezen betölthető pozíciókat is. Az Instalent az egyetlen cég amely egyesíti a szabadúszó recruiterek kapcsolatrendszerét és erőforrásait.

A Campus Residency program célja, hogy a résztvevők azonosítsák azokat a kihívásokat, amelyekkel szembe kell nézniük ahhoz, hogy nemzetközileg is fejlődhessenek. Többek között olyan tényezők, mint például a bevétel, illetve felhasználók számának növekedése, a megszerzett tőke és megteremtett új munkahelyek száma is vizsgálat alá kerül a program ideje alatt.

Júniusban az ott tartózkodók részt vehetnek a Campus Experts Summits rendezvényen is, melynek különlegessége, hogy a világ minden tájáról hívnak szakértőket a Googletől, hogy 2 hétig intenzíven mentorálják a bentlakó startupokat. Ezzel szeretnének segítséget nyújtani a résztvevő cégeknek a globális marketing stratégiájukban, illetve nemzetközi terjeszkedésükben, valamint azt is figyelembe fogják venni, hogy egyénileg kinek milyen támogatásra van még szüksége. Továbbá, ezek a startupok előnyét élvezhetik a szervezet által létrehozott ’melynek lényege, hogy a világ bármelyik Google Campusát, valamint az 50 másik Google Partnerhez tartozó coworking irodát is igénybe vehetik. Itt lehetőségük lesz heti meetingeket tartani a Google alkalmazottaival, egyedi támogató rendszert használni, illetve a Google Ventures befektetőivel és mentoraival is tudnak megismerkedni.

residency

A varsói Campus egy egyedülálló helyszín a város Praga kerületében, ahol a vállalkozók tanulhatnak, bővíthetik kapcsolati hálójukat, illetve olyan cégeket építhetnek fel, amelyek a nemzetközi piacra tudnak lépni. A Campus egyúttal több száz eseménynek a helyszíne, melyet a helyi tagok és partnerek szerveznek meg, beleértve a legnagyobb és legkiemelkedőbb akcelerátor programokat is. Mostanra a varsói Campuson működő startupoknak hála több, mint 620 munkahely jött létre és több, mint 22.6 millió PLN tőkét vontak be a Campus 2015 novemberi nyitása óta.

Érdemes megemlíteni, hogy maga a Google közel 2 évtizeddel ezelőtt egy garázscégként kezdte és azóta is büszke a kezdetekre. A Google for Entrepreneurs azért jött létre, hogy startupokkal építsen ki partneri kapcsolatokat és létrehozzon olyan campusokat, ahol ezek a vállalkozók tanulhatnak, kapcsolatokat hozhatnak létre és olyan cégeket fejlesszenek, amellyel a világot jobbá tehetik.

A globális Campus hálózatba tartozik a Campus London, Campus Tel Aviv, Campus Seoul, Campus Madrid, Campus Sao Paulo, and Campus Warsaw. 2018-ban ez a lista tovább bővül a Campus Berlin megnyitásával.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés