Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj közösségi bringa rendszer Magyarországon!

Startup

Vadonatúj közösségi bringa rendszer Magyarországon!

Vadonatúj közösségi bringa rendszer Magyarországon!

Donkey ​Republic, ​a ​közösségi ​bringás ​(bike-share) ​startup ​bővíti ​szolgáltatásait ​és a helyi ​lakosok ​felé ​terjeszkedik ​okostelefonos ​kerékpárbérlési ​rendszerével Budapesten, ​így ​kedvezőbb ​árakon ​nyújtva ​bicikli ​bérlést ​helyieknek ​a ​Donkey Republic ​app-on ​keresztül.

Cégek amik lehetővé teszik biciklik bérlését több helyszínről egy alkalmazáson keresztül, már korábban berobbantak és jelen vannak szerte Európában, így Bécsben, Münchenben, Amszterdamban és Koppenhágában. A Budapesten 2017 tavasza óta jelen lévő Donkey Republic azt reméli, hogy közösségi bringás rendszerük még több magyart bátorít majd fel a biciklizésre, mint a közlekedés hatékony és fenntartható formájára.

donkey_republic_bike-share_app

A narancssárga bringák bérlését az teszi igazán különlegessé és egyszerűvé, hogy minden az okostelefonos alkalmazáson keresztül zajlik. A jó minőségű biciklik rengeteg pontról felvehetőek, akár olyan területekről is amik jelenleg nincsenek a MOL Bubi által lefedve. A lakat felnyitása és lezárása bluetooth-on keresztül, gombnyomásra történik.

Az új közbringás tagságok bevezetésével magyarországi lakosok számára olcsóbb és egyszerűbb hozzájutni a Donkey Republic 300 biciklijének egyikéhez. A budapesti tagság minden Donkey Republic városban hasonló kedvezményes kerékpár bérlési árakat nyújt, valamint a két tagsági csomag bevezetése különleges promócióval is társul az első feliratkozók számára.

“Úgy gondoljuk, rengeteg potenciál van Budapest igazi biciklis várossá formálásban. A tagsági opciókkal a Donkey Republic arra törekszik, hogy bővítse szolgáltatásait Budapesten és kiszolgálja azokat a felhasználókat, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének jó minőségű és könnyen tekerhető biciklihez jutni, amit nem feltétlenül kell egy állomáshoz gurulva 30 percenként leadni. Ezen felül a Donkey Republic biciklik sok más európai városban is megtalálhatóak, és a budapesti tagság minden Donkey Republic városban hasonló kedvezményes kerékpár bérlési árakat nyújt.”

Erdem Ovacik – CEO of Donkey Republic

donkey_republic_budapest_bike-share_membership_2A Donkey Republic a fenntarthatóság jegyében, elérhető, minőségi városi biciklizést hirdet. A startupot négyen alapították Koppenhágában 2015-ben azzal a vízióval, hogy a kerékpározást a városi közlekedés hősévé emeljék és ezzel zöldebb, élhetőbb és forgalmi torlódásoktól mentesebb városokat teremtsenek. Azóta legalább 80,000 felhasználót láttak el kerékpárral. Több, mint 4,000 biciklivel vannak jelen 40-nél is több városban a világon.

 

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés