Connect with us

technokrata

Vadonatúj közösségi bringa rendszer Magyarországon!

donkey_republic_budapest_bike_rental_image_credits_s_marga_instagram

Startup

Vadonatúj közösségi bringa rendszer Magyarországon!

Vadonatúj közösségi bringa rendszer Magyarországon!

Donkey ​Republic, ​a ​közösségi ​bringás ​(bike-share) ​startup ​bővíti ​szolgáltatásait ​és a helyi ​lakosok ​felé ​terjeszkedik ​okostelefonos ​kerékpárbérlési ​rendszerével Budapesten, ​így ​kedvezőbb ​árakon ​nyújtva ​bicikli ​bérlést ​helyieknek ​a ​Donkey Republic ​app-on ​keresztül.

Cégek amik lehetővé teszik biciklik bérlését több helyszínről egy alkalmazáson keresztül, már korábban berobbantak és jelen vannak szerte Európában, így Bécsben, Münchenben, Amszterdamban és Koppenhágában. A Budapesten 2017 tavasza óta jelen lévő Donkey Republic azt reméli, hogy közösségi bringás rendszerük még több magyart bátorít majd fel a biciklizésre, mint a közlekedés hatékony és fenntartható formájára.

donkey_republic_bike-share_app

A narancssárga bringák bérlését az teszi igazán különlegessé és egyszerűvé, hogy minden az okostelefonos alkalmazáson keresztül zajlik. A jó minőségű biciklik rengeteg pontról felvehetőek, akár olyan területekről is amik jelenleg nincsenek a MOL Bubi által lefedve. A lakat felnyitása és lezárása bluetooth-on keresztül, gombnyomásra történik.

Az új közbringás tagságok bevezetésével magyarországi lakosok számára olcsóbb és egyszerűbb hozzájutni a Donkey Republic 300 biciklijének egyikéhez. A budapesti tagság minden Donkey Republic városban hasonló kedvezményes kerékpár bérlési árakat nyújt, valamint a két tagsági csomag bevezetése különleges promócióval is társul az első feliratkozók számára.

“Úgy gondoljuk, rengeteg potenciál van Budapest igazi biciklis várossá formálásban. A tagsági opciókkal a Donkey Republic arra törekszik, hogy bővítse szolgáltatásait Budapesten és kiszolgálja azokat a felhasználókat, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének jó minőségű és könnyen tekerhető biciklihez jutni, amit nem feltétlenül kell egy állomáshoz gurulva 30 percenként leadni. Ezen felül a Donkey Republic biciklik sok más európai városban is megtalálhatóak, és a budapesti tagság minden Donkey Republic városban hasonló kedvezményes kerékpár bérlési árakat nyújt.”

Erdem Ovacik – CEO of Donkey Republic

donkey_republic_budapest_bike-share_membership_2A Donkey Republic a fenntarthatóság jegyében, elérhető, minőségi városi biciklizést hirdet. A startupot négyen alapították Koppenhágában 2015-ben azzal a vízióval, hogy a kerékpározást a városi közlekedés hősévé emeljék és ezzel zöldebb, élhetőbb és forgalmi torlódásoktól mentesebb városokat teremtsenek. Azóta legalább 80,000 felhasználót láttak el kerékpárral. Több, mint 4,000 biciklivel vannak jelen 40-nél is több városban a világon.

 

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő