Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar startupok figyelem: már lehet pályázni a Google Launchpad Accelerator programjára

Startup

Magyar startupok figyelem: már lehet pályázni a Google Launchpad Accelerator programjára

Érdemes jelentkezni, mert remek lehetőség!

Mától lehet pályázni a Google startupokat támogató Launchpad Accelerator programjára, amely kifejezetten a már nagy, erős pozíciójú vállalkozásokat célozza. A kiválasztott startupok az 50 000 dolláros (körülbelül 12,8 millió forintos) pénzbeli támogatás mellett részvételt nyernek a vállalat kéthetes San Franciscó-i képzőtáborába. A programra magyar startupok jelentkezését is várják.

 

A Google egyre több olyan kezdeményezést indít világszerte, amely a startupok és vállalkozók támogatását szolgálja. A Launchpad Accelerator egy hat hónapos program, kifejezetten olyan startupok számára, akik már biztos piaci pozícióval rendelkeznek, és további növekedést szeretnének elérni vállalkozásukkal.

A Launchpad Accelerator egy kéthetes, intenzív képzőtáborral indul San Franciscóban, ahol a Google több mint húsz csapatának szakértői, nemzetközi tapasztalattal rendelkező tanácsadók és befektetők mentorálják a kiválasztott startupokat. A vállalkozások egy 50 000 dolláros (körülbelül 12,8 millió forintos) támogatás mellett hozzáférhetnek a Google termékeihez, PR támogatást kapnak, valamint a lehetőséget, hogy hazájukba visszatérve szorosan együtt dolgozhassanak a Google-lel, hat hónapon keresztül. A magyar startupok, több mint harminc ország vállalkozásaival együtt, október 2-áig jelentkezhetnek a programra.

A program idén márciusban vált elérhetővé a magyar startupok számára. Az előző fordulóban a közép-kelet-európai régióból összesen 4 vállalkozást választottak ki, köztük a magyar PublishDrive-ot, akinek a fő területe az e-könyvkiadás és -értékesítés. Egy olyan online felületet hoztak létre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy maguk adják ki könyveiket a globális olvasóközönségnek. A cég képviselői júliusban vettek részt a Google kéthetes képzésén a Szilícium-völgyben.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés