Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lengyelországban hódít a magyar utazási startup

Startup

Lengyelországban hódít a magyar utazási startup

Lengyelországban hódít a magyar utazási startup

Lengyelországban is piacra lépett a hazai utazási szektorban sikeresen debütáló online utazási iroda, a Beontrips. A vállalkozás az utazók által egyszerűen összeállítható és testreszabott utak azonnali online foglalását teszi lehetővé – Magyarország után már Lengyelországban is.

Az áprilisi magyarországi indulás óta több szolgáltatással bővült az online utazási iroda kínálata. A lengyel piacra lépés mellett a legfontosabb újítás, hogy az utazni vágyók nemcsak a repülőjegyüket és a szállásukat tehetik pár kattintással virtuális kosarukba, de utazásukat teljessé tehetik programok, múzeumbelépők, városnéző túrák és szórakozási lehetőségek egyidejű foglalásával.

press_deanna-ritchie

Tovább bővült a szállás, illetve a földi közlekedési szolgáltatók kínálata: már több mint százezer szálláshely közül válogathatnak a Beontrips felhasználói és már foglalhatóak számos európai országban üzemeltetett távolsági buszjáratok diszkont áron elérhető jegyei is.

„Az online utazási irodák esetében fontos jellemző, hogy az utasnak automatikusan kifizetett repülőjegye van a választott menetrendszerinti járatokra, ami nagy biztonságot jelent sok hagyományos utazási csomag foglalással szemben. Amennyiben menetrend módosítás vagy járattörlés érintené a lefoglalt utakat és kihatással volna a szállásfoglalásra, a Beontrips a plusz költséget is állva ajánl az utasoknak megfelelő alternatívákat”

– mondta el Orosz András, a Beontrips Kft. ügyvezetője. A szakember hozzátette, folyamatosan vizsgálják a további regionális terjeszkedés lehetőségét, miközben nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy szélesítsék az elérhető szolgáltatások kínálatát.

„Ennek a törekvésünknek köszönhető, hogy az utazni vágyók a diszkont és a hagyományos légitársaságok repülőjegyei és a széleskörű szállásajánlatok mellett már európai városok közötti buszjáratokat, helyi programokat is foglalhatnak, a közeljövőben pedig nyugat-európai vasúttársaságokat is bekapcsolunk a rendszerbe”

– emelte ki Orosz András.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés