Connect with us

technokrata

Lehetséges lenne mindösszesen 10 másodperc alatt hatékonyan fogat mosni?

Startup

Lehetséges lenne mindösszesen 10 másodperc alatt hatékonyan fogat mosni?

Lehetséges lenne mindösszesen 10 másodperc alatt hatékonyan fogat mosni?

Gondoljunk bele ezzel éves szinten mennyi időt megspórolhatunk!

Ha belegondolunk, hogy körülbelül 2 percet töltünk fogmosással naponta, 29 éves korára az ember körülbelül 50 napnak megfelelő időt tölt ezzel az unalmas tevékenységgel. Szerencsére a Kickstarter projektek és a startupok korában már mindenre készül valami megoldás.

80a0f3cee574fdfa6ca5ea28d85a183e_original

Olykor ezek haszontalannak tűnnek, de például ezzel sokak életét meg lehetne könnyíteni, gondoljunk a kisgyermekekre, az idősekre, a mozgáskorlátozottakra, de elég csak ha eszünkbe jut a reggel kapkodás, vagy az elalvás előtt elfelejtett fogmosás.

A megoldást egy Amabrush nevű fogmosó eszköz hozza el nekünk, ami leginkább a boxolók fogvédőjéhez hasonlít. Behelyezzük a szánkba a fogainkra a készüléket, majd az elejébe egy előre legyártott fogkrém kapszulát rakunk, melyet az Amabrush adagol be mosás közben. Semmi pánik, a kapszulák nem jönnek majd ki drágábban mint egy közepesen túlárazott fogkrém.

30.000 és 35.000 FT között rendelhető elő a készülék, ami hogy még ennél is menőbb legyen vezeték nélküli töltővel érkezik.

Egyetlen hátránya, hogy nem tudjuk összekapcsolni a telefonunkkal, nincs hozzá app, és nem tudjuk posztolni hivatalosan az összes fogmosásunkat.

 

forrás: the Verge

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin