Connect with us

technokrata

Most sikerre viheted a saját céged!

Startup

Most sikerre viheted a saját céged!

Magyarok is jelentkezhetnek a Mastercard nemzetközi startup programjára.

A Mastercard innovatív vállalatoknak szóló Start Path Global programjában most is egyedülálló támogatásban részesülhetnek a magyar startupok. A soron következő, téli fordulóra október 11-ig várják a jelentkezéseket.

A Start Path program a Mastercard startup támogatási rendszerének része. Olyan újonnan induló vállalkozásokat igyekszik felfedezni, amelyek szakértői támogatással még több értéket nyújthatnak a fogyasztóknak, az üzleti partnereknek, illetve a pénzügyi szektornak.

Startup-Idea-will-it-work-620x420

A Start Path program keretében a Mastercard 2014 óta működik együtt startupokkal olyan innovatív megoldások kidolgozásán, mint például a mesterséges intelligencia vagy a blockchain. Az elmúlt két évben a Mastercard több mint 90 startup számára biztosított operatív segítséget 24 országban.

„2014-ben, amikor elindítottuk ezt a programot, az innováció terjedését szerettük volna még inkább ösztönözni. Ezért kezdtünk el együtt dolgozni új, kezdeti fázisban lévő cégekkel, akik maguk is az innovációt képviselik” – mondta Stephane Wyper, a Mastercard Start Path globális vezetője. „Minden startup egyedi, ezért a közös munka során személyre szabott megoldásokat alkalmazunk. A startupokkal közösen belső pilotokat indítunk, hozzáférést biztosítunk a Mastercard alkalmazásprogramozási felületéhez (API), illetve az ügyfélbázis és a partneri hálózatok is az induló cégek rendelkezésére állnak.”

A program célja, hogy elősegítse az innovációt és sikerre vigye azokat a vállalkozásokat, amelyek következő generációs kereskedelmi technológiákon dolgoznak. A hat hónapos virtuális program új lehetőségeket ismertet meg, illetve segít a vállalkozásoknak, hogy a későbbiekben hatékonyabban tudják kezelni a felmerülő üzleti problémákat.

Már várják a jelentkezéseket a következő fordulóra

A Mastercard Start Path minden negyedévben elindít egy új startup osztályt, melynek tagjai egy hat hónapos virtuális programban vesznek részt. Már lehet jelentkezni a következő osztályba, a pályázat leadásának határideje 2016. október 11.

További információ:  www.startpath.com.

A program lehetőséget biztosít minden nem amerikai székhelyű startup számára.

Mastercard_Start Path

A jelentkezés menete:

 • A pályázatok leadására a https://www.f6s.com/mastercardstartpathwinter2016/ honlapon van lehetőség 2016. október 11-ig (kedd) 17 óráig (GMT – greenwichi középidő szerint)
 • A pályázati anyag beérkezéséről egy emailes visszaigazolást küld majd a Start Path csapata
  • Néhány céget telefonon is felhívnak majd a pályázati anyag részletesebb megvitatása miatt
 • A Start Path csapat meghívására 12 vállalat képviselői részt vehetnek egy találkozón Miamiban 2016. november 30-án és december 1-jén
  • A találkozón a startupoknak lehetőségük lesz tanúbizonyságot adniuk rátermettségükről, de találkozhatnak a program neves partnereivel is
 • Öt-hét vállalatot választanak majd ki, akiknek felajánlják a programban való részvételt.
 • A program egy szakmai héttel kezdődik 2017 januárjában
 • Három tájékoztató alkalmat is szerveznek, ahol az érdeklődőknek lépésről lépésre bemutatják a pályázati folyamatot:
  • Twitter Chat: 2016. szeptember 30-án (péntek) 9 óra 30 perckor
   (SGT – szingapúri idő szerint)

 

A tájékoztatókra a következő linken lehet regisztrálni: https://startpathglobal.youcanbook.me/.Szólj hozzá!

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom