Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forradalmi megoldással állt elő egy magyar startup

Startup

Forradalmi megoldással állt elő egy magyar startup

Hamarosan nyugodtabban alhatnak a projekt menedzserek.

Fontos mérföldkőhöz érkezett az opp.io. A 2014-ben indult magyar startup  1900 jelentkező közül került a Startup Chile globális vállalkozásfejlesztő program kiválasztottjai közé. A cég 33.000 dollár vissza nem térítendő támogatást kap és lehetőséget arra, hogy fél évig a világ egyik legnagyobb startup központjában fejlessze szoftverét, ami gyökeres változást hozhat a projekt menedzserek és vezetők életébe.

Nyugodtabban alhat a menedzser, hatékonyabb a munka

Az opp.io egy online meeting jegyzetelő szoftver, amely a céges megbeszéléseken elhangzó feladatok kiosztásában és utánkövetésében segít a csapatoknak és a menedzsereknek. A piacon egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy jegyzetelés közben, kattintgatás nélkül hozzunk létre és osszunk ki feladatokat.

Ezzel hatékonyabbá válik a munka, és a menedzser nyugodtan alszik, mert tudja, hogy a feladatok nem vesznek el, ráadásul csökken a feladatok utánkövetésével járó email forgalom is.

oppoio

Integrált szolgáltatások, meghatározó ügyfelek

Világszinten is egyedülálló, hogy az opp.io olyan feladatkezelő és projekt menedzsment szolgáltatásokkal integrálódik, mint a tavaly a Microsoft által felvásárolt Wunderlist, a globálisan legnépszerűbb Trello és az Asana.  A szoftvert máris olyan cégek használják, mint a Graphisoft, az Eu Edge és a nemzetközileg terjeszkedő Statzup.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a csapat

A 2014-ben indult, majd 2015-ben újraindult projekt most újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen a világ egyik legnagyobb startup versenyén a Startup Chile-n több ezer induló közül, egyetlen magyarként sikerült bekerülniük a szűk díjazott körbe.

Nagyon örülünk a Startup Chile által biztosított lehetőségnek, mivel így alkalmunk nyílik nemzetközi közegben is megmérettetni, és látni, hogy az opp.io mire is képes, hova tudunk eljutni.” – mondta el Borgulya Gergely tulajdonos és társalapító, aki fél évig személyesen képviseli majd Santiagoban a céget.

 

 



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés