Connect with us

technokrata

Forradalmi megoldással állt elő egy magyar startup

oppoio

Startup

Forradalmi megoldással állt elő egy magyar startup

Hamarosan nyugodtabban alhatnak a projekt menedzserek.

Fontos mérföldkőhöz érkezett az opp.io. A 2014-ben indult magyar startup  1900 jelentkező közül került a Startup Chile globális vállalkozásfejlesztő program kiválasztottjai közé. A cég 33.000 dollár vissza nem térítendő támogatást kap és lehetőséget arra, hogy fél évig a világ egyik legnagyobb startup központjában fejlessze szoftverét, ami gyökeres változást hozhat a projekt menedzserek és vezetők életébe.

Nyugodtabban alhat a menedzser, hatékonyabb a munka

Az opp.io egy online meeting jegyzetelő szoftver, amely a céges megbeszéléseken elhangzó feladatok kiosztásában és utánkövetésében segít a csapatoknak és a menedzsereknek. A piacon egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy jegyzetelés közben, kattintgatás nélkül hozzunk létre és osszunk ki feladatokat.

Ezzel hatékonyabbá válik a munka, és a menedzser nyugodtan alszik, mert tudja, hogy a feladatok nem vesznek el, ráadásul csökken a feladatok utánkövetésével járó email forgalom is.

oppoio

Integrált szolgáltatások, meghatározó ügyfelek

Világszinten is egyedülálló, hogy az opp.io olyan feladatkezelő és projekt menedzsment szolgáltatásokkal integrálódik, mint a tavaly a Microsoft által felvásárolt Wunderlist, a globálisan legnépszerűbb Trello és az Asana.  A szoftvert máris olyan cégek használják, mint a Graphisoft, az Eu Edge és a nemzetközileg terjeszkedő Statzup.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a csapat

A 2014-ben indult, majd 2015-ben újraindult projekt most újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen a világ egyik legnagyobb startup versenyén a Startup Chile-n több ezer induló közül, egyetlen magyarként sikerült bekerülniük a szűk díjazott körbe.

Nagyon örülünk a Startup Chile által biztosított lehetőségnek, mivel így alkalmunk nyílik nemzetközi közegben is megmérettetni, és látni, hogy az opp.io mire is képes, hova tudunk eljutni.” – mondta el Borgulya Gergely tulajdonos és társalapító, aki fél évig személyesen képviseli majd Santiagoban a céget.

 

 Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle