Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarok tisztítanák meg a lakás levegőjét

Startup

Magyarok tisztítanák meg a lakás levegőjét

A sorozatgyártás megkezdése érdekében az interneten indított pénzgyűjtő kampányt a magyar SOL-ONE nevű intelligens otthoni levegőminőség javító eszköz gyártója.

A Brain Bar Budapest rendezvény keretében indította el közösségi finanszírozási kampányát a SOL-ONE az Indiegogo nevű oldalon. A futurisztikus megjelenésű eszköz levegőminőség javító funkciók egyedi ötvözetét kínálja és mobilalkalmazással távirányítható.

A készülék a beltéri levegőből hatékonyan kiszűri a port, a polleneket és a baktériumokat, így segít a betegségmegelőzésben és csökkenti az allergiások tüneteit is. Emellett illatosít, és ionizál, ami a szervezet regenerálódásához járul hozzá.

SOL_ONE_keszulek

26 millió forint szükséges a szériagyártás megkezdéséhez

Az eszköz fejlesztését saját tőkéből oldotta meg a SOL, azonban a sorozatgyártás elindításához és a nemzetközi piaci bevezetéshez közösségi finanszírozásból kíván forrást bevonni a cég. A cél 26 millió forint (94 ezer dollár) összegyűjtése. A termék iránt élénk az érdeklődés, a kampány kezdete óta már közel 1,5 millió forintot sikerült összegyűjteni, úgy, hogy még mintegy harminc nap van hátra a lezárásig.

„A SOL-ONE iránt már most hatalmas az érdeklődés főleg az arab piacról és Indiából, több ezer eszköz legyártására lenne igény főleg szállodák részéről. A sorozatgyártás beindításához viszont tőkét szeretnénk bevonni, ezért is indítottuk el most az interneten közösségi finanszírozási kampányunkat” – hívta fel a figyelmet Robert Somogyi, a SOL társalapítója.

A smart home eszköz további különlegessége, hogy kézzel, magas minőségű porcelánból és nemes fából készül, így teljes mértékben megfelel az elsődleges célpiac, a prémium vásárlók igényeinek.

További információ a kampányról: https://www.indiegogo.com/projects/sol-one-the-first-smart-air-care-device–6/x/14299112#/



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés