Connect with us

Van egy jó ötleted? Most sokat nyerhetsz!

kickoff

Startup

Van egy jó ötleted? Most sokat nyerhetsz!

KICkoff Competition: Nemzetközi versenyt hirdettek zöldenergiával foglalkozó startupoknak.

KICkoff Competition néven a fenntartható energiaellátás területével foglalkozó startupok számára hirdetett nemzetközi versenyt a KIC InnoEnergy. A megmérettetésre 12 európai országból – köztük Magyarországról – várják a nevezéseket. A három legjobbnak ítélt startup összesen közel 6 millió forintnyi pénzdíjat, illetve egyenként közel 50 millió forint értékű akcelerátor programban való részvételi lehetőséget nyer. A jelentkezéseket 2016. június 10-ig várják.

A KIC InnoEnergy 2015 után idén második alkalommal hirdeti meg KICkoff Competition névre keresztelt nemzetközi versenyét a fenntartható energiaellátás területéhez kapcsolódó startupok számára. A nevezéseket 12 országból – Bulgáriából, Romániából, Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Szlovéniából, Horvátországból, Litvániából, Lettországból, Észtországból, Lengyelországból és Görögországból várják.

A verseny hazai szakmai partnere és a magyarországi elődöntő lebonyolítója a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. A verseny döntőjét 2016. szeptember 20-án tartják Varsóban, míg a budapesti elődöntőt június 17-én rendezik meg. A hazai eseményen legjobban szereplő két magyar startup automatikusan bejut a fináléba.

kickoff

Boot Camp-ben készülhetnek a döntős csapatok

A döntőbe jutott csapatok mentorok segítségével egy Boot Camp keretében intenzív felkészítésben részesülnek, hogy minél meggyőzőbben szerepelhessenek a záróeseményen a zsűri és a résztvevő befektetők előtt.

A fináléban a három legjobbnak ítélt startup összesen közel 6 millió forintnyi (18 ezer eurónyi) pénzdíjat, illetve részvételi lehetőséget nyer a KIC InnoEnergy Highway® nemzetközi akcelerátor programban. Ennek részeként részben további készpénzhez, részben üzletfejlesztést támogató, nemzetközi mentori szolgáltatáshoz jutnak egyenként 50 millió forint (150 ezer euró) értékben.

A versenyt szervező KIC InnoEnergy, jelentős multinacionális, energiaipari vállalatok, egyetemek és kutatóközpontok közreműködésének eredményeként létrejött európai szervezet, melynek célja, hogy elősegítse az innovációt a fenntartható energia területén, az ipar, a kutatás-fejlesztés és felsőoktatás együttműködésének serkentésével.

A jelentkezéseket 2016. június 10-ig várják a szervezők a http://kic-kickoff.com/ vagy a http://www.bayenergy.hu oldalon.Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő