Connect with us

Hirdetés

technokrata

Van egy jó ötleted? Most sokat nyerhetsz!

Startup

Van egy jó ötleted? Most sokat nyerhetsz!

KICkoff Competition: Nemzetközi versenyt hirdettek zöldenergiával foglalkozó startupoknak.

KICkoff Competition néven a fenntartható energiaellátás területével foglalkozó startupok számára hirdetett nemzetközi versenyt a KIC InnoEnergy. A megmérettetésre 12 európai országból – köztük Magyarországról – várják a nevezéseket. A három legjobbnak ítélt startup összesen közel 6 millió forintnyi pénzdíjat, illetve egyenként közel 50 millió forint értékű akcelerátor programban való részvételi lehetőséget nyer. A jelentkezéseket 2016. június 10-ig várják.

A KIC InnoEnergy 2015 után idén második alkalommal hirdeti meg KICkoff Competition névre keresztelt nemzetközi versenyét a fenntartható energiaellátás területéhez kapcsolódó startupok számára. A nevezéseket 12 országból – Bulgáriából, Romániából, Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Szlovéniából, Horvátországból, Litvániából, Lettországból, Észtországból, Lengyelországból és Görögországból várják.

A verseny hazai szakmai partnere és a magyarországi elődöntő lebonyolítója a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. A verseny döntőjét 2016. szeptember 20-án tartják Varsóban, míg a budapesti elődöntőt június 17-én rendezik meg. A hazai eseményen legjobban szereplő két magyar startup automatikusan bejut a fináléba.

kickoff

Boot Camp-ben készülhetnek a döntős csapatok

A döntőbe jutott csapatok mentorok segítségével egy Boot Camp keretében intenzív felkészítésben részesülnek, hogy minél meggyőzőbben szerepelhessenek a záróeseményen a zsűri és a résztvevő befektetők előtt.

A fináléban a három legjobbnak ítélt startup összesen közel 6 millió forintnyi (18 ezer eurónyi) pénzdíjat, illetve részvételi lehetőséget nyer a KIC InnoEnergy Highway® nemzetközi akcelerátor programban. Ennek részeként részben további készpénzhez, részben üzletfejlesztést támogató, nemzetközi mentori szolgáltatáshoz jutnak egyenként 50 millió forint (150 ezer euró) értékben.

A versenyt szervező KIC InnoEnergy, jelentős multinacionális, energiaipari vállalatok, egyetemek és kutatóközpontok közreműködésének eredményeként létrejött európai szervezet, melynek célja, hogy elősegítse az innovációt a fenntartható energia területén, az ipar, a kutatás-fejlesztés és felsőoktatás együttműködésének serkentésével.

A jelentkezéseket 2016. június 10-ig várják a szervezők a http://kic-kickoff.com/ vagy a http://www.bayenergy.hu oldalon.



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés