Connect with us

technokrata

Rossz a levegő a környéken? Erre a gépre van szükséged!

Startup

Rossz a levegő a környéken? Erre a gépre van szükséged!

A Sprimo nemcsak megtisztítja, de azt is meg tudja mondani, hogy mi van épp a levegőben.

Légtisztítót általában egyetlen céllal vásárol az ember: tisztább levegőt szeretne belélegezni. Erre léteznek meglehetősen hagyományos megoldások is, a Sprimo azonban nem ilyen. Az apró készülk ugyanis képes pontosan megállapítani, hogy mi van a levegőben. Ha tehát a tulajdonosa elkezd tüsszögni, elég ha megkérdezi Sprimo-t, az eszköz pedig elmondja, hogy mi okozhatja a problémát, ami után természetesen megtisztítja a levegőt.

sprimo-front-angled-up-right_jpg_project-body

Sőt, a Sprimo beépített légszűrőjét be is lehet küldeni a gyártónak, így ha még mindig nem tiszta, hogy mi okozza az esetleges allergiás reakciót, akkor a laboratóriumban azt is ki tudják deríteni.  Természetesen okostelefonos alkalmazás is készült hozzá, ahol folyamatosan figyelemmel követhető a lakás állapota. Ez akár távolról is működik, hiszen a Sprimo WiFi-re is tud csatlakozni, így a megfelelő programmal bárhonnan elérhetjük.


Ahogyan sok újdonságot, úgy a Sprimo-t is közösségi finanszírozással szeretnék piacra dobni az alkotók. Jelenleg a Crowd Supply-n van fent az eszköz, a kitűzött cél pedig 250 ezer dollár, amiből a cikk írásáig 12 ezer dollár jött össze. Még 56 nap van a gyűjtés végéig, tehát nem kizárt, hogy bejön az alkotók terve. Amennyiben igen, úgy a leghamarabb 2017-ben vehetik majd át az első darabokat a vásárlók.Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök