Connect with us

Ha ezt megveszed, jobb levegő lesz a szobádban!

sol

Startup

Ha ezt megveszed, jobb levegő lesz a szobádban!

Otthoni levegőminőség javító eszközzel jelent meg Kínában egy magyar startup.

Formatervezés és funkcionalitás szempontjából is egyedülálló okos beltéri környezet kondicionálót fejlesztett egy magyar startup. A mobilalkalmazással távirányítható SOL készülék a lakás levegőjéből kiszűri többek között a polleneket, szálló port és egyéb káros anyagokat, képes a levegő ionizálásra és illatosítására, valamint hangulatvilágításra. A SOL készülék a Sanghaji Magyar Főkonzulátus rendezvényén debütált a nagyközönség előtt március 16-25 között.

A SOL-ONE egy prémium minőségben és különleges anyagokból (porcelán, nemesfa) kézzel készített felsőkategóriás készülék. Légtisztító, ionizáló, illatosító és hangulatfény funkciójának köszönhetően pozitív élettani hatást fejt ki a szervezetre. Egyedi formaterve lakásdekorációs szempontból is különleges választássá teszi, egyben az okos otthon trendbe illeszkedve mobilalkalmazással távirányítható.

Az ötletgazdák tavaly a Külgazdasági Fórum keretében sikerrel mutatták be a SOL készüléket, melynek eredményeként a Sanghaji magyar főkonzulátus a „Magyar Cukrászdai Hetek” rendezvényén a SOL már partnerként jelenhetett meg, melynek keretében március 16-25 között a Hudec László tervezte Park Hotelben várták a helyi és nemzetközi látogatókat.

sol

Hamarosan közösségi finanszírozási kampány indul

A termék piaci bevezetése hamarosan megkezdődik. A SOL megálmodói a néhány héten belül internetes közösségi finanszírozási kampányt indítanak a gyártókapacitás bővítése és a nemzetközi piaci bevezetés érdekében.

„A termék egy szisztematikus fejlesztés eredménye, mely során abszolút prémium kategóriás eszközt kívántunk megalkotni a világpiacra. Célunk, hogy ne kövessük, hanem alakítsuk a piacot a luxus beltéri készülékek szegmensében. A Sanghaji bemutatkozásunk nagyon sikeres, hiszen már a megnyitón mintegy száz magas rangú helyi állami vezető, szállodaigazgató, üzletember és diplomata jelenlétében biztosították a készülékek a kellemes atmoszférát egy különleges magyar illat segítségével. A SOL eszközök a rendezvényt követően a főkonzulátuson működnek tovább, legközelebb a júniusi Ningbo Expo-n kerülnek bemutatásra a kínai piacon.” – fogalmazott Prokk Attila a SOL egyik ötletgazdája.

 Szólj hozzá!

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom