Connect with us

Hamarosan kapható a világ legokosabb bőrőndje

space_case_2

Startup

Hamarosan kapható a világ legokosabb bőrőndje

Eljött az idő, hogy ne csak a telefonunk, hanem a bőröndünk is kellően okos legyen.

Voltak már korábban törekvések, hogy a bőröndök is belépjenek az “okos világba”, de most érkezik az első valóban kézzel fogható eredmény ebben a témában. A Kickstarter oldalon Space Case 1 nevű projekt ugyanis hatalmas sikert aratott. A készítők egyenesen a világ legokosabb bőröndjének megalkotását ígérték és a leírás alapján tényleg nincs okunk panaszkodni. Ha utazunk, akkor legtöbbször a csomagjainkért aggódunk a legtöbbet, különösen, ha repülővel megyünk.

space_case_1

A Planet Traveller által készített bőrönd viszont eloszlatja a félelmeinket. Külsőleg is nagyon jól néz ki, már ezzel is kitűnik a többiek közül. Android, iPhone és iPad készülékekkel egyaránt kezelhetjük a bőröndöt, funkciókból pedig bőven akad. A nyitás szintén a telefonunkkal vagy a beépített ujjlenyomat-olvasóval történhet, tehát idegenek nem férnek hozzá a csomagokhoz. Ráadásul ha elvesztenénk, akkor a beépített GPS jeladóval és a hozzá tartozó alkalmazással elég könnyen megtalálhatjuk.

space_case_3

Ha épp lemerülőben vagyunk, akkor az akár önállóan is használható 15000 mAh-s külső akkumulátorról nyerhetünk energiát. Ez még viszont nem minden, mert egy Bluetooth kihangosító is került bele, bár kicsit bizarr dolognak tűnik egy bőrönddel beszélgetni. Van riasztó is, ami azonnal bekapcsol, ha túlzottan eltávolodnánk a bőröndtől.

space_case_4

A tervezésnél figyelembe vették a légitársaságok által előírt méreteket, a kész csomag súlyát pedig a beépített digitális mérlegnek köszönhetően azonnal láthatjuk. Eredetileg 50 ezer dollárra volt szükségük a projekt elindításához, ehhez képest majdnem 1 millió dollár gyűlt össze, így az első darabok már novemberben kiszállításra kerülnek. Az árak 249 és 700 dollár (kb. 70-200 ezer forint) között mozognak.Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő