Connect with us

technokrata

A Hush ötszörösen túlteljesített a Kickstarteren

Hush

Startup

A Hush ötszörösen túlteljesített a Kickstarteren

A zajszűrős, alvást segítő füldugó mindenkit levett a lábáról.

Napjainkban sorra jelennek meg az okos készülékek, és már csaknem minden technológiai eszköz intelligens változatát megismerhettük. A Hush egy egészen új terület meghódításával próbálkozik.

Nem egyszer fordult már elő, hogy nem tudtunk aludni a város zaja, vagy az egy emelettel felettünk partizó egyetemisták miatt. Eddig nem nagyon létezett ez ellen megoldás, hiszen a hagyományos füldugók minden zajt kizárnak, így a reggeli ébresztőt sem hallottuk.

A Hush a világ első okos füldugója, mely a fejhallgatókban is használt zajszűrő módszert alkalmazza, és párosítva telefonunkkal, biztosan nem maradunk le a fontosabb dolgokról, és még az ébresztőt is hallani fogjuk. Garantáltan jót fogunk aludni használatával, különösen ha a hozzá tartozó applikációban egy nyugtató zenét is kiválasztunk.

Bizony nem vagyunk egyedül, ha megtetszett a startup ötlet, hiszen csaknem ötszörösét teljesítette kitűzött céljának a Hush projekt a Kickstarteren, és 474718 dollárt sikerült összegyűjteniük. Ára 115 dollár a projekten keresztül.

HushHush

 Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek