Connect with us

technokrata

Itt a Bluesmart, a legokosabb bőrönd

LifeStyle

Itt a Bluesmart, a legokosabb bőrönd

A lenyűgöző okosbőrönd kiváló társa lehet a XXI. század emberének.

Hiába furcsálljuk a címet, ez a bőrönd igenis okos. Míg más vállalatok rögzíthető helymeghatározókat gyártanak a hasonló kiegészítőkhöz, a Bluesmart magába foglal minden olyan tulajdonságot, ami elvárható egy ilyen fejlett korban.

Nem csak elhelyezkedését ellenőrizhetjük telefonunkon keresztül, de a beépített erőmérőnek köszönhetően a fogantyúval le is mérhetjük a súlyát, fontos perceket megspórolva a reptéren. Emellett egy roppant fejlett zártechnológiával is rendelkezik, amit szintén mobilunkkal vagy okosóránkkal aktiválhatunk. Ha a táska túl messze kerül tőlünk értesítést küld, nehogy rossz kezekbe kerüljön tulajdonunk. De mit érne mindez telefonunk nélkül?

Nagy szerencsére ezt problémát is orvosolták a tervezők, hiszen a beépített akkumulátorral 6-szor is feltölthetjük készülékünket, így biztosan kihasználhatunk minden funkciót. Nagyszerű ötlet még a tágas, könnyen elérhető külső zseb, ahova bátran betehetjük laptopunkat, és az egyéb kellékeket.

A nagyszerű koncepció az Indiegogon indult, és a 235 dolláros alapára ellenére most mindössze 195 dollárért lehet a miénk a projekten keresztül. Kétség nélkül állíthatjuk, hogy mindenki életét megkönnyítené egy ilyen eszköz.

Tovább


Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin