Connect with us

Itt a legmenőbb esernyő

airumbrella

Startup

Itt a legmenőbb esernyő

Nem mindennapi találmánnyal állt elő egy kínai dizájnercsapat.

Nem mindennapi esernyőt dolgozott ki egy kínai csapat. A dizájnerek az alapjától gondolták újra a mindennapokban is használt esernyőt, az Air Umbrella névre keresztelt újdonság pedig minden képzeletünket felülmúlja! A készülék lényegében egy “erőteret” hoz létre, mely a hagyományos esernyő szövete helyett a levegő áramlásának segítségével tartja távol tőlünk a vízcseppeket.

airumbrella

Az alkotók eredetileg 10 ezer dollárt akartak összeszedni a Kickstarterről, ám a projekt már most közelít a duplájához, így minden bizonnyal találkozunk még az egyedi termékkel. A tervezők egyelőre három típusban gondolkodnak, az alapot a hölgyek számára készített, 30 cm hosszú, 500 gramm súlyú verzió adja, mely 15 percen keresztül működik. Ezután az 50 cm hosszú, 800 grammos kiadás következik, mely csakúgy 30 percig működik, mint a nagyobb, állítható méretű, akár 80 cm-re kihúzható kiadás.

airumbrella2

Az újdonság várhatóan 2015 szeptemberében kerül majd gyártásba, az első példányok pedig csak decemberben kerülnek a tulajdonosokhoz.Szólj hozzá!

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom