Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Com 1 lesz a legolcsóbb androidos okosóra

Startup

A Com 1 lesz a legolcsóbb androidos okosóra

A Com 1 egy Indiegogo projektben mutatkozott be, és alapára mindössze 125 dollár.

Most hogy az Apple is bemutatta első okosóráját a viselhető technológiai eszközök piaca felpezsdülni látszik. Ma egy újabb órát mutathatunk be, mégpedig a Com 1-et, mely a Google Android Wear szoftverét futtatja. A meglepő az, hogy egy Indiegogo projektként ismerhetjük meg a terméket.

A négyzet alakú kijelzővel rendelkező okoskellék kimondottan hasonlít az LG G Watch-ra, mind külsőleg, mind a szoftver tekintetében, de néhány remek hardvert is magáénak tudhat. Egy 1 GHz-es XBurst-alapú Ingenic JZ4775 processzor működteti, és még IP67 értékű vízállósággal is rendelkezik. Ezt azt jelenti, hogy nyugodtan magunkkal vihetjük úszáshoz, vagy fürdéshez, ha nem tudnánk elszakadni a technológia karmai közül.

Számos szenzorral is felszerelték, többek között giroszkóppal, gyorsulásmérővel, mágnesességmérővel, lépésszámlálóval, GPS-szel, szívritmusmérővel, páratartalom- nyomás- és hőmérővel, ezért a fejlesztők felhasználhatják a remek adottságokat, és remek funkciókkal bővülhet az Android Wear OS. Emellett egy 400 mAh-es akkumulátor is helyet kapott a készülékben, így biztosan tovább bírja majd, mint a mutatós Moto 360 (csak 300 mAh). Elmondásuk szerint akár két nap átlagos használatot is képes átvészelni egy töltéssel. Az 1.6 inches 320 X 320-as felbontású AMOLED kijező biztosan magával ragad bennünket, és a 125 dolláros alapárával az egyik legolcsóbb androidos okosóraként könyvelhetjük el. Igaz még messze állnak a 75 000 dolláros kitűzött céltól az Indiegogon, de reméljük sikerül megvalósítani elképzeléseiket.



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés