Connect with us

technokrata

Indulhat a kerti parti: Itt a legmenőbb hűtőtáska!

cool

Startup

Indulhat a kerti parti: Itt a legmenőbb hűtőtáska!

Nem mindennapi projekt futott be óriási sikert a Kickstarteren.

Bizonyára nem hangzik ismeretlenül a Technokrata olvasóinak a Pebble név. Az okosórákkal berobbant vállalat első “lépéseit” a Kickstarteren tette meg, méghozzá nem is akárhogy, hiszen a gyártás beindításához szükséges 3,34 millió dollárt mindössze 5 nap alatt szedték össze, végül pedig 10,26 millió dollárnál állt meg a támogatók által átutalt pénzösszeg.

869d96b44377164366c7c4ef6beac4c4_large

Hasonló eredményt ért most el a Coolest névre hallgató hűtőtáska is, mely gyakorlatilag egy eszközben egyesít mindent, amire egy jó kerti partin vagy kirándulás során szükségünk lehet. A készülék nemcsak beépített, akár iPhone töltésére is alkalmas akkumulátorral rendelkezik, de a mérnökök egy, a jegek törésére szolgáló turmixot is elhelyeztek a készülékházban. Sőt, a buli beindításához még vízálló hangszórók is beépítésre kerültek. A hasznos, mégis meglehetősen egyedi újdonság a Kickstarter felhasználók tetszését is elnyerte, hiszen a cikk írásának pillanatában már 10,5 millió dollárnál áll a számláló, ez pedig akár 11 millióig is felmehet a licit lejártakor.

cool

Kíváncsian várjuk, hogy ez a kétségtelenül hasznos készülék milyen karriert fut majd be a világban, ám ha a Pebble példájából indulunk ki, akkor biztosan hallunk még erről a kütyüről.

Ha esetleg elnyerte a tetszésed a Coolest, további információkat a projekt Kickstarter oldalán találsz.Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle