Connect with us

technokrata

A Sense-szel nem lesznek többé álmatlan éjszakáink

Startup

A Sense-szel nem lesznek többé álmatlan éjszakáink

Az apró kütyü mindent megtesz, hogy zavartalanul tudjunk pihenni.

Bizonyára kevesen vannak, akik maximálisan kipihenve és feltöltődve érzik magunkat reggel, mivel sokszor észre sem vesszük a pihenésünket zavaró tényezőket. Szerencsére egy startup cég a Hello Inc., a Sense formájában elhozza számunkra a megoldást. A barátságos, modern kinézetű eszköz mindent bevet azért, hogy nyugodtan tudjunk aludni. Nem csak alvási szokásainkat rögzíti, hanem szenzorai segítségével vizsgálja környezetünket is. Egy párnára erősíthető apró érzékelő is jár hozzá, mely figyeli mozgolódásainkat, és fordulásainkat éjszaka, és az adatokat Bluetooth-on keresztül továbbítja a Sense-nek. Így gyűjt össze minden információt amire csak szükségünk van, és ezeket az iOS-es illetve androidos appokon keresztül olvashatjuk.

  

Emellett rögzíti a hirtelen hangos zajokat, mint például egy autó riasztóját, vagy partnerünk horkolását, melyből megtudjuk mi lehet az oka kialvatlanságunknak. A beszámoló alapján megtudtuk, hogy a rögzítés nem folyamatos, és kizárólag a nagy hangerejű történéseket veszi fel. Észleli a levegő pollen illetve por tartalmát, mely igen hasznos lehet allergiások számára, illetve a szobába beszűrődő fényeket, és az időjárást nyomon követi. Nagyszerűsége, hogy képes felkelteni kiszámolt biológiai óránknak megfelelően, ezzel tökéletesítve pihenésünket.

A Sense Kickstarter projekt már messze megelőzte kitűzött célját, ami 100 000 dollár volt, és jelenleg 637 300-nál tart a gyűjtés. Támogatva a projektet a termék ára a párnára rögzíthető szenzorral együtt most csak 99 dollár, mely a későbbi rendeléseknél már 129 lesz.Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd