Connect with us

technokrata

Szivárványhártya-felismerővel érkezik a FiDELYS okosóra

fidelys

Startup

Szivárványhártya-felismerővel érkezik a FiDELYS okosóra

Egyedülálló és rendkívül okos a hamarosan érkező kiegészítő.

Amikor az iPhone 5s megjelent, mindenkit ámulatba ejtett a Touch ID ujjlenyomat-felismerő, talán nem is a mindennapi használatának fontossága miatt, hanem mert eddig elképzelhetetlennek tűnt ekkora méretben és ilyen fejlettséggel megalkotni a szenzort. A FiDELYS okosóra most hasonló dobásra készül, és újabb módját hozza el a gyors azonosításnak. A még tőkét gyűjtő startup cég már izgatottan várja, hogy elindíthassa a gyártást.

Természetesen, ahogy minden ilyen órát, ezt is párosíthatjuk telefonunkkal, és képes az eddig ismert okosóra funkciókra is, mint például az üzenetek, telefonhívások, értesítések továbbítása. Azonban, amit elsőként tartalmaz a piacon, az nem más mint egy szivárványhártya-felismerő szenzor, mellyel másodpercek alatt azonosíthatjuk magunkat, kikerülve ezzel különböző kódok, jelszavak megadását, ami egy óra kis képernyőjén igen körülményes lehet. A Bluetooth-on kívül az NFC adatátvitelt is támogatja, ami szintén roppant előnyös egy ilyen kiegészítőnél.

Nem feledkeztek meg a fitnesz funkciókról sem, amiket a beépített lépésszámláló és a pulzusmérő szolgál ki. Ezen kívül a hab a tortán a wireless töltés támogatása és a kör kijelző, melyek által végképp az egyik legjobb és legszebb választássá válik saját szegmensén belül. Menürendszerének irányítása az óra keretének forgatásával történik, ami az érintőkijelző mellett egy valóban egyedi megoldás. Reméljük a hardver mellett szoftvere is hasonlóan jónak mutatkozik majd, és méltóképp áll a valóban funkcionális okosórák közé.

FiDELYS-Smartwatch-1 fidelys-smartwatch-side-front-970x548-c fidelys

Az alábbi honlapon találsz további információkat, és támogathatod is a projektet, hogy minél előbb elkészülhessen.Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek