Connect with us

technokrata

Szivárványhártya-felismerővel érkezik a FiDELYS okosóra

fidelys

Startup

Szivárványhártya-felismerővel érkezik a FiDELYS okosóra

Egyedülálló és rendkívül okos a hamarosan érkező kiegészítő.

Amikor az iPhone 5s megjelent, mindenkit ámulatba ejtett a Touch ID ujjlenyomat-felismerő, talán nem is a mindennapi használatának fontossága miatt, hanem mert eddig elképzelhetetlennek tűnt ekkora méretben és ilyen fejlettséggel megalkotni a szenzort. A FiDELYS okosóra most hasonló dobásra készül, és újabb módját hozza el a gyors azonosításnak. A még tőkét gyűjtő startup cég már izgatottan várja, hogy elindíthassa a gyártást.

Természetesen, ahogy minden ilyen órát, ezt is párosíthatjuk telefonunkkal, és képes az eddig ismert okosóra funkciókra is, mint például az üzenetek, telefonhívások, értesítések továbbítása. Azonban, amit elsőként tartalmaz a piacon, az nem más mint egy szivárványhártya-felismerő szenzor, mellyel másodpercek alatt azonosíthatjuk magunkat, kikerülve ezzel különböző kódok, jelszavak megadását, ami egy óra kis képernyőjén igen körülményes lehet. A Bluetooth-on kívül az NFC adatátvitelt is támogatja, ami szintén roppant előnyös egy ilyen kiegészítőnél.

Nem feledkeztek meg a fitnesz funkciókról sem, amiket a beépített lépésszámláló és a pulzusmérő szolgál ki. Ezen kívül a hab a tortán a wireless töltés támogatása és a kör kijelző, melyek által végképp az egyik legjobb és legszebb választássá válik saját szegmensén belül. Menürendszerének irányítása az óra keretének forgatásával történik, ami az érintőkijelző mellett egy valóban egyedi megoldás. Reméljük a hardver mellett szoftvere is hasonlóan jónak mutatkozik majd, és méltóképp áll a valóban funkcionális okosórák közé.

FiDELYS-Smartwatch-1 fidelys-smartwatch-side-front-970x548-c fidelys

Az alábbi honlapon találsz további információkat, és támogathatod is a projektet, hogy minél előbb elkészülhessen.Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő