Connect with us

Munkaerő-kölcsönzőbe fektet az iEurope

startup-job_1

Startup

Munkaerő-kölcsönzőbe fektet az iEurope

Az iEurope Capital jelentős pénzügyi befektetést hajtott végre egy munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó innovatív, online platformba.

A befektetés a képzett közép-európai szakemberek európai munkaerőpiacokon való átláthatóbb és hatékonyabb elhelyezését segíti elő.

Több millió euró nagyságrendű közös tőkebefektetést hajtott végre a szakképzett, közép-európai munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó TjobsRecruit-ba két nagy befektetési társaság, a részben Budapesten működő iEurope Capital és az Earlybird Digital East Fund. A TjobsRecruit az egyik legnagyobb közép-európai online állásközvetítő platform, mely képzett szakemberek időszakos kihelyezésével foglalkozik.

A Tjobs rugalmas humán erőforrás kapacitást biztosít nyugat-európai ügyfelei számára, hogy működésük minél jobban meg tudjon felelni a gyorsan változó piaci környezetnek. A cég gyors, határokon átnyúló szolgáltatásai elérhető, költséghatékony megoldást jelentenek vállalati partnereinek, amelyek meghatározott időre keresnek magasan képzett munkaerőt, ugyanakkor a tapasztalt közép-európai szakemberek számára is vonzó állásokat és időszakos megbízásokat kínálnak.

startup-job_1

“A közép-európai országok munkavállalóinak szakmai kompetenciái iránt mutatkozó egyre erősödő nyugati keresletet a piaci igények generálják. A Tjobs magas szintű szakmai szolgáltatásai egyaránt kielégítik a munkaadók elvárásait, és biztosítják a munkavállalók érdekeinek képviseletét.  Saját fejlesztésű, innovatív online munkaerő közvetítő platformja kölcsönösen megteremti a felek közötti bizalmat.” – mondta Kristina Perkin Davison, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

“A Tjobs jól kiegészíti folyamatosan bővülő befektetési portfoliónkat. Célunk, hogy innovatív, növekedési lehetőségek  előtt álló közép- és kelet-európai vállalatok számára kínáljunk tőkét és szaktudást. Az iEurope tapasztalt szilícium-völgyi befektetői is segítik a portfoliónkban lévő vállalkozásokat.” – mondta Czirják László, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

„Az iEurope nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezik a Tjobs-hoz hasonló, gyorsan fejlődő közép-európai vállalatok további piaci és szakmai erősítésében.” – mondta Calin Marin Stefanescu, a Tjobs alapítója és ügyvezető igazgatója.

Forrás: Insider Blog

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Startup

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő