Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bevásárlás a felhők között

Startup

Bevásárlás a felhők között

Új webáruház modul a Neostratusnál.A magyar székhelyű nemzetközi felhőszolgáltató új webáruház modullal bővíti felhő alapú infrastruktúra szolgáltatásait viszonteladói és üzleti felhasználói számára.

Az önkiszolgáló piactér (marketplace) a Neostratus saját fejlesztésű menedzsment platformjának, a Cloud Services Managernek (CSM) a részét képezi, ezáltal képes a vásárolt felhőszolgáltatások azonalli kiosztására és adminisztrálására. A Neostratus Webáruház elsősorban távközlési cégeknek és nagyvállalati IT szervezeteknek nyújt üzleti (B2B) felhő megoldást.

A Neostratus Webáruház teljes mértékben márkázható a viszonteladó vállalati imázsának és nyelvi igényeinek megfelelően. Legnagyobb erénye, hogy rajta keresztül a felhőszolgáltatások a viszonteladó más, már meglévő, vagy akár nem felhő alapú termékeivel és szolgáltatásaival is könnyen integrálhatóak. Így a letisztult, felhasználó- és mobilbarát felhasználói felület nemcsak a felhőszolgáltatások eladását segíti, hanem számos cross-sell és up-sell lehetőséget is rejt magában.

TamasSoosCEO-Neostratus_AndrewGreville-CEO-Orixcom_ViktorKovacs-Founder-Neostratus-1024x795

A Neostratus Webáruház több, mint egy egyszerű app store, vagy termékkatalógus. Tervezése és fejlesztése során kifejezetten arra koncentráltak a Neostratus szakemberei, hogy egy távközlési cég vagy nagyvállalati IT szervezet sajátos üzleti logikáját is meg tudja rajta jeleníteni, ezáltal egy olyan B2B felhő bróker platform született, ami segíti a felhőszolgáltatások eladását és felhasználói szintű terjedését.

Mivel meggyőződésünk, hogy a felhőszolgáltatások elterjedéséhez nem hosszú terméklisták, hanem üzleti megoldásokat tartalmazó javaslatok kellenek, ezért olyan nem mindennapi funkciók is helyet kaptak a webáruházban, mint pl. a nyitóoldalon elhelyezhető termékpromóciók, bannerek, üzleti megoldások vagy esettanulmányok, amelyek dinamikus címkékkel és megoldás-alapú termékportfólióval segítik a felhasználó tájékozódását és vásárlását. A Webáruház termékkatalógusa a viszonteladó által szabadon meghatározható kategóriákat és termékeket tartalmaz, amelyek mindegyike címkézhető, kereshető, illetve kiegészítő vagy javasolt termékekhez társítható.

A Neostratus felügyeleti és adminisztrációs szoftverének, a CSM-nek köszönhetően pedig a kiválasztott termékek a kosár elhagyásával automatikusan kiosztásra kerülnek, és használhatóvá válnak. A felhőnek köszönhetően a viszonteladók és céges adminisztrátorok valós időben és bármikor nyomon tudják követni az elérhető és felhasznált szolgáltatások státuszát.

Forrás: Insiderblog



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés