Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pop-up színház dobta fel az elhagyott üzlethelyiséget

Startup

Pop-up színház dobta fel az elhagyott üzlethelyiséget

A félárú last minute színházjegyeivel ismertté vált startup a főváros Rögtön jövök! mintaprojektjének keretében tartotta meg Budapest legelső pop-up színházi előadását és leplezte le a megújult arculatát a nagyközönség előtt.

Ma este Színházat Limbacher Tivadar és Szabadkai Attila alapította 2011 decemberében: azóta több, mint százezer nézőt csábítottak színházba a kedvezményes, last minute jegyeikkel. A siker titka, hogy rájöttek: sokan -a mozihoz hasonlóan- csak pár órával az előadás előtt döntenék el, hogy színházba mennek. Célcsoportjuk azok a fiatal felnőttek, akik szeretik spontán és last minute intézni az esti kikapcsolódást, legyen az baráti sörözés, mozi, vagy akár színház!

A startup az elmúlt két évben gyorsan fejlődött: mára a legtöbb hazai színház fent van a weboldalon, és sokan e last minute kedvezmény miatt kedvelik meg újra a színházbajárást! A két barát hobbiprojektje népszerű és fontos kultúrmisszióvá nőtte ki magát, ám a növekedéssel együtt szükséggessé vált a Ma este Színház! lelkét jelentő weboldal fejlesztése is.

maesteszinhaz_logo_rectangle_1000px

Mivel nem egy átlagos vállalkozásról van szó, az új arculatot sem a megszokott módon leplezték le a fiúk a nagyközönség előtt: egy belvárosi, régóta üresen álló üzlethelyiségében megrendezték Budapest első pop-up színházát! Az esemény összecseng a Ma este Színház! szellemiségével, hisz pop-up színház létrejöhet bárhol, csak egy ötlet és elszántság kellett hozzá.

A rendhagyó esemény bevezetőjében Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál stratégiai igazgatója hangsúlyozta a startupok és a kreatív iparág szerepét és fontosságát Budapest életében. Bizakodásra ad okot, hogy a már világsikert elért, nemzetközileg ismert startupok útját olyan újszerű ötletek is sikeresen követik, mint a Ma este Színház!

bg

A Momentán Társulat improvizáción alapuló előadása pörgős jelenetekkel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal szórakoztatta a nézőket, akik a röpke fél óra alatt jártak lakótelepi fürdőszobában és illegális kaszinóban, találkotak irigy kalózokkal és zaklatott HR menedzserekkel, sőt valaki még egy romantikus, improvizált dalnak is a főhősévé vált!

Az esemény tetőpontja a Ma este Színház! új arculatának és weboldalának leleplezése volt, hisz az eddigi weboldalt nagyon megszerettek a felhasználók! A megújult weboldal létrehozásában egy profi háttércsapat segítette az alapítókat, így egy valóban korszerű, szemet gyönyörködtető és felhasználóbarát honlapon lehet ezentúl last minute színházjegyet venni! A látványon kívül persze számos új funkcióval gazdagodik a website, és hamarosan indul a Ma este Koncert! aloldal is.

forrás: insiderblog.hu



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés