Connect with us

technokrata

Idő- és környezetkímélő sprayragasztók

3M sprayragaszto

Ipar

Idő- és környezetkímélő sprayragasztók

Idő- és környezetkímélő sprayragasztók

Mi minden főnök álma? Egy hatékony alkalmazott, aki ott van, ha szükség van rá, és mindig van egy szabad keze. Ezt az álmot az egészségesebb munkakörnyezet megteremtésével és a megfelelő eszközök biztosításával akár el is érhetjük. A 3M szakértői segítenek ebben, méghozzá egy olyan sprayragasztó kifejlesztésével, ami kevésbé káros egészségre, és kevésbé terheli a Földet.

Egyetlen gombnyomással működik. Röviden így lehet összefoglalni a sprayragasztó előnyét a hagyományos ragasztóval szemben. Nem tűnik olyan nagy dolognak, de jelentősen hatékonyabbá teszi a munkafolyamatot. Mit jelent ez az előny a gyakorlatban? A sprayragasztó használatával szabadabb mozgásteret kapunk, nincs szükség más eszközre, és még a kezeinket sem kell összekenni, mint ahogy az gyakran megesik a hagyományos ragasztók használata közben. Ráadásul a sprayragasztó sokszínűen alkalmazható: a karbantartástól a javításig, a papírtól a textilen át a fémes anyagok ragasztásáig mindenben megállja a helyét.

3M sprayragaszto

A 3M sprayragasztók három variációban érhetőek el, más és más felhasználói igényekre szabva.

A 3M Super 77 Multi-Purpose ragasztó nemcsak a nagyvállalatok számára, de otthoni alkalmazásra is ideálisak. A Scotch-Weld 90 ragasztó ultraerős kötést hoz létre. A Scotch-Weld 74 poliuretánnal és latexhabbal való munkára is tökéletesen alkalmas.” – mondja Jan Hastík, a 3M szakembere. Fontos megemlíteni a citromalapú ipari tisztítósprayt is, ami nagy segítség lehet, ha a ragasztómaradványokat és más szennyeződéseket akarjuk átázás nélkül eltávolítani.

A sprayragasztók fejlesztése során a 3M számára nemcsak a praktikum, de az egészség- és környezetkímélő megoldások kidolgozása is fontos volt. Jan Hastík hozzáteszi:

“A GreenGuard igazolás garancia arra, hogy a termékeket az egész gyártási folyamat alatt teszteltük, és megfelelnek az illékony szerves vegyületekre (mint például a benzin, a tuluol és formaldehid) vonatkozó szigorú szabályozásnak.

Az EPA szabályai szerint maximum 75% illékony szerves vegyületet tartalmazhat egy spraytermék. A 3M elfogadta a kihívást, és 25%-ra csökkentette ezt az arányt, így biztosítva egészségesebb környezetet számunkra.

Ismerje meg jobban a 3M spraytermékeit!

3m-super-77-multi-purpose-sprayragaszto3M Super 77 Multi-Purpose Sprayragasztó

Ideális könnyű és lapos anyagok ragasztásához (pl. papír, szivacs, műanyag, fa). Színtelen, nem ragad, gyorsan szárad, és hosszú élettartamot biztosít. Magas vízálló-képességű és -30 °C és 60 °C között hőálló is.

 

3m-scotch-weld-90-sprayragaszto3M Scotch-Weld 90 Sprayragasztó

Ultraerős kötést biztosít, különösen jól alkalmazható padlózáshoz, szőnyegrögzítéshez és fémanyagok ragasztásához. Hosszú ideig megőrzi víz és kémiai anyagok elleni ellenállóságát.

 

3m-scotch-weld-74-sprayragaszto3M Scotch-Weld 74 Sprayragasztó

Ezt a sprayragasztót arra fejlesztettük ki, hogy a rugalmas poliuretánt és a latexhabot egymással és más anyagokkal is összeragaszthassuk. Könnyen használható, gyors munkát eredményez és a használatával a habszivacs könnyedén formázható.

 

3m-ipari-tisztitospray3M Ipari tisztítóspray

Citromkivonatot tartalmazó tisztítóspray, ami eltünteti a piszkot és a ragasztómaradványokat, feloldja és megszünteti a nem kívánt szennyeződéseket anélkül, hogy eláztatná a felületet. Egyszerű használatának köszönhetően akár a csiszolást is helyettesítheti.

 

További Ipar

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom