Connect with us

Indul a Tesla ‘Tiny House’ promóciós turnéja!

tesla-tiny-house_hero

E-Környezetvédelem

Indul a Tesla ‘Tiny House’ promóciós turnéja!

Indul a Tesla ‘Tiny House’ promóciós turnéja!

Icipici önfenntartó házakat kínál a Tesla!

A Tesla szerint egy háztartásnak fent kell tudnia tartani önmagát, mindenféle külső energiaforrás nélkül, ezért most egy komoly promóciós turnéra indulnak ezekkel a gyönyörű ‘Tiny House’-okkal!

tesla_tiny_house-2017-08-14-03

Természetesen napelem a tetőn, Powerwall otthoni energiatároló akkumulátor a falon ahogy ezt a képen is láthatjuk. Az első körutat Ausztráliában fogják megtenni, ahol talán a leginkább felhasználható a napenergia, tekintve az ország klímáját. Annak ellenére, hogy a kengurus országban már több mint kétmillió háztartás rendelkezik napelemes tetőszerkezettel szeretnék, hogy megismerjék azt a módszert, amivel teljesen önfenntartó tud lenni egy háztartás.

Images of the interior of Santa Clara University's rEvolve House during the 2016 Tiny House Competition in Sacramento on October 13, 2016. When the contest is over, the 238-square-foot solar-powered home will go to Operation Freedom Paws (OFP), a 501(c)3 nonprofit organization empowering military veterans and others with disabilities to restore their independence by teaming them up with a service dog. Sacramento Municipal Utility District (SMUD) is hosting a Tiny House Competition modeled after the Solar Decathlon created by the U.S. Department of Energy. The purpose of the competition is to explore renewable energy, green building techniques and sustainable living while constructing net-zero energy houses. (Photo credit: Joanne H. Lee/Santa Clara University)

A két és fél tonnás nagyobb lakókocsi méretű ház Ausztrália szerte több állomáson is fel fog tűnni, természetesen egy Tesla Model X fogja vontatni (hát mi más).

jl161013_4161_0280_tinyhousecompetition

forrás: HypeBeast

További E-Környezetvédelem

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom