Connect with us

technokrata

Egészségügyi távfelügyelet jövője – a magyar Medistance rendszer nemzetközi támogatást kapott

Medistance Techwave

e-Egészségügy

Egészségügyi távfelügyelet jövője – a magyar Medistance rendszer nemzetközi támogatást kapott

Egészségügyi távfelügyelet jövője – a magyar Medistance rendszer nemzetközi támogatást kapott

A Techwave kizárólagos együttműködési megállapodást kötött a Medistance rendszer fejlesztőjével és eddigi forgalmazójával.

Külföldi és magyarországi ügyfeleknek értékesíti mostantól a Techwave a magyar Promecom Kft. Medistance rendszerét, valamint segít a termék sikeres nemzetközi menedzselésében. Az amerikai székhelyű, globális IT-vállalat először köt kizárólagos együttműködési megállapodást magyar céggel.

A Medistance rendszer a Promecom Kft. fő szolgáltatásaként évek óta elérhető a piacon, sikerességét számos regisztrált előfizető igazolja.

A Medistance rendszer:

A Medistance egy IoT és SAP HANA technológiai alapon nyugvó intelligens egészséggondozást, valamint terápiamenedzsmentet támogató ügyviteli megoldás. Valós idejű, dinamikus adatáramlást tesz lehetővé akár többszázezer egészségügyi állapotinformációt hordozva a gyógyszergyártás és minden egészségügyben tevékenykedő szakember számára. Könnyen implementálható, rendelkezésre áll úgy cloud, mint on-prem környezetben, ahol klinikailag validált eszközökön mért adatok zártláncú továbbítását biztosítja.

A Medistance optimalizálja a kezelésben szereplők döntéseit és a terápiát, költséghatékonyabbá teszi a gyógyítási folyamatot, növeli a piaci szereplők kompetenciáját és versenyképességét

A Medistance lehetővé teszi, hogy a páciens egészségügyi állapotát orvosa, vagy hozzátartozói távolból is felügyelhessék. Az orvosilag validált eszközök használatával mért adatok másodperceken belül elérhetővé válnak a beteg kezelője és/vagy hozzátartozója számára.

Mivel az orvos hozzáférhet valós idejű információkhoz, idejében hozhat meg olyan döntéseket, amelyekkel elkerülhetők súlyosabb következmények. Beavatkozása bizonyos helyzetekben akár életmentő jelentőségű lehet, de a rendszeres nyomon követéssel mindenképpen javítja a páciens életminőségét. Mindez a krónikus megbetegedéseknél kiemelten fontos, mint például a diabétesz, a magas vérnyomás, vagy a szívelégtelenség.

A rendszer nem más, mint egy intelligens egészséggondozást, terápiamenedzsmentet támogató ügyviteli megoldás, hiszen a Medistance optimalizálni képes magát a gyógyítási folyamatot, segít a döntések előkészítésében és meghozatalában, valamint növeli a költséghatékonyságot.

A Techwave mint az ügyviteli megoldások szakértője mostantól tapasztalatával és globális jelenlétével támogatja a Medistance minél szélesebb körű ismertségét és elterjedését.

Medistance Techwave

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan IT megoldás partnerei lehetünk, amely mérföldkövet jelent a tudatos egészséggondozásban” – mondja Nógrádi Zsolt, a Techwave magyarországi leányvállalatának partner menedzsere. –„A Medistance valódi áttörést jelent az egészséggondozási üzleti szoftverek terén. A Techwave a digitális megoldások forradalmasítójaként üdvözöl minden olyan megoldást, amely a technológia segítségével minőségileg javítja hétköznapi életünket.”


 A Techwave-ről:

A Techwave csoport első vállalatát 2004-ben alapították. A cégcsoport mára egy globális IT megoldás szállító és teljes körű (end-to-end) szolgáltató, amelynek központja az egyesült államokbeli Extonban található. Jelenleg több országban rendelkezik leszállítási kapacitással Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában, a közel-keleti térségben és Afrikában.

A cégcsoport dinamikusan bővíti területi elérhetőségeit, globális Delivery Centert épített ki az indiai Hyderabadban és a szolgáltatási adatközpontok számát is növeli kontinensenként. A Techwave szerepel az amerikai 500 leggyorsabban növekvő vállalat listáján, és az elmúlt 5 évben folyamatosan előkelő helyen szerepelt az 5000 leggyorsabban növekvő cég listáján.

A Promecom-ról:

A társaság 1992-ben alakult Promecom Kft néven. Fő tevékenységi köre: otthoni és professzionális egészségvédelmi diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, szépségápolási készülékek import disztribúciója, forgalmazása és szervizelése. A társaság az egészségvédelem területén komplex szolgáltatást kíván nyújtani, ezért termékválasztékát az egészséggondozás legújabb megoldásaival folyamatosan bővíti. Termékkínálatban megtalálhatóak továbbá minőségbiztosított sporttáplálékok, bőrápoló termékcsaládok és intimhigiéniai termékek is

További e-Egészségügy

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin