Connect with us

Hirdetés

technokrata

Televíziókat és professzionális orvosi monitorokat adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak az LG Magyarország

e-Egészségügy

Televíziókat és professzionális orvosi monitorokat adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak az LG Magyarország

Televíziókat és professzionális orvosi monitorokat adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak az LG Magyarország

Televíziókat és kifejezetten kórházi használatra tervezett klinikai és sebészeti monitorokat adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának, és Képalkotó Diagnosztikai Osztályának az LG Magyarország.

A betegszobákba szánt tévékészülékeken az újdonsült édesanyák gyermekgondozással kapcsolatos oktatóanyagokat nézhetnek majd, az orvosi monitorok pedig a szakorvosok és ápolók munkájához fognak professzionális segítséget nyújtani.

lg_kereskedelmi_tv

Az LG két 27 hüvelykes orvosi és egy ugyanilyen méretű sebészeti monitort, két 19 hüvelykes klinikai ellenőrző monitort, valamint összesen 10 darab televíziót adományozott az intézmény Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának. A donáció összértéke közel 4 millió forint.

A televíziók a betegszobákban kapnak majd helyet, és a kórház tervei közt szerepel, hogy a készülékeken gyermekgondozással kapcsolatos edukációs tartalmakat is közvetítenek majd.

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Magyarországon elsőként használhatja az LG professzionális egészségügyi monitorait, melyek számos kényelmi funkciót kínálnak a kórházi dolgozók számára.

„Televízióinkat már jól ismerik a vásárlók, azonban orvosi monitorainkkal csak most debütáltunk a piacon, ezért amellett, hogy biztosak vagyunk abban, hogy hatékonyan segítik majd a kórház szülész-nőgyógyász szakorvosainak és ápolóinak munkáját, a tapasztalatokat is izgatottan várjuk”

lg_klinikai_monitor_1

— mondta Malozsák Mihály, az LG IT értékesítésért felelős vezetője.

Az LG kifejezetten műtőtermi felhasználásra kifejlesztett, 27 hüvelykes, víz- és porálló sebészeti monitorja nagy segítséget nyújthat a műtétek során, hiszen a kijelző tökéletes színvisszaadása nagyban megkönnyíti a kórház sebészeinek munkáját. Az intézménynek adományozott egészségügyi monitorok mindegyike megfelel a szigorú klinikai higiéniai szabályoknak és elvárásoknak.

„Az intézmény menedzsmentje nevében köszönjük az LG Magyarországnak az adományokat. A korszerű digitális berendezések kitűnően illeszkednek intézményünk híradástechnikai gépparkjába. Ennek köszönhetően a kismamákat XXI. századi modern környezetben fogadhatjuk a jövőben is”

— mondta el Koós Szabolcs, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház kommunikációs vezetője.

További e-Egészségügy

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés