Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennél jelenleg nincs biztonságosabb: Hatalmas innováció a 3M új Aura részecskeszűrő félálarca

e-Egészségügy

Ennél jelenleg nincs biztonságosabb: Hatalmas innováció a 3M új Aura részecskeszűrő félálarca

Ennél jelenleg nincs biztonságosabb: Hatalmas innováció a 3M új Aura részecskeszűrő félálarca

Az ismert technológiai vállalat, a 3M bemutatta az Aura 9300+ részecskeszűrő félálarcok legfrissebb modelljét – az új, harmadik generációs Aura minden eddiginél biztonságosabb és kényelmesebb.

Azok, akik poros környezetben dolgoznak, bizonyára ismerik a különböző légzésvédő maszkokat, légutainkat azonban abban az esetben is védenünk kell, ha egy tiszta laboratóriumban dolgozunk – itt ugyanis a szabad szemmel nem látható mikrorészecskék vagy vegyszerek nem illékony folyékony részecskéi okozhatnak egészségkárosodást. A 3M ezért alkotta meg az Aura sorozat új modelljét, amely bár elsősorban a biztonságot helyezi előtérbe, használata egyúttal rendkívül kényelmes is.

02

“Az új generációs 3M légzésvédő egyik legnagyobb előnye a hárompaneles kialakítás és a rendkívüli kényelem, amely megkönnyíti a kommunikációt és hosszabb munkavégzésre is alkalmas”

– összegezte Rádóczki Zoltán, a 3M alkalmazásfejlesztő munkavédelmi szakmérnöke.

Innovatív kialakításával az új termék többféle arcformára és -méretre illeszkedik: a felső, orrot és szemeket követő panel nem akadályozza a látást és a legtöbb 3M védőszemüveggel kompatibilis, ráadásul csökkenti a védőszemüvegek párásodásának lehetőségét. A félálarc puha anyaga és sima belső felülete biztosítja, hogy a termék hosszabb viselés után is kényelmes legyen. Az erős, ugyanakkor rugalmas pántok feszesen és biztonságosan simulnak az arcra anélkül, hogy nyomnák a fejet és a nyakat, továbbá színkódolásuk a védelem egyes fokozatait jelölik.

Az új generációs Aura részecskeszűrő félálarcok egyik innovatív tulajdonsága a megújult “Cool Flow” szelep, amely pontosabban reagál a kilégzésekre és hosszabb ideig marad nyitott állapotban – az így létrejött kiváló hőszabályozás növeli a felhasználók kényelmét, valamint magasabb hőmérsékleten és párás területen való használatot is lehetővé tesz. A még hatékonyabb légáramlásról a Továbbfejlesztett Elektret Szűrőközeg (AEM) gondoskodik, amelynek kialakítása más hasonló termékekhez képest sokkal könnyebb belégzést tesz lehetővé.

További e-Egészségügy

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés