Connect with us

Több mint három és félmillió forintot sikerült összegyűjteni a legkisebbeknek

pampers1

e-Egészségügy

Több mint három és félmillió forintot sikerült összegyűjteni a legkisebbeknek

Több mint három és félmillió forintot sikerült összegyűjteni a legkisebbeknek

3,6 millió forint gyűlt össze a Pampers és a Rossmann közös kampányában, amelyet a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) a koraszülött kisbabák, ápolóik és családjaik támogatására fordíthat

Véget ért a Pampers és a Rossmann közös jótékonysági programja, amelynek során összesen 3,6 millió forint gyűlt össze, amelyet a Pampers a Koraszülöttekért Országos Egyesületnek adományoz, a Rossmann pedig ugyanebben az értékben saját márkás termékekkel támogatja az Egyesületet.

 atafdaasdasdf

Az adománygyűjtő akció annak az országos kampánynak a részeként zajlott, amelynek során a Pampers elindította az ország kórházainak koraszülött osztályait (PIC) támogató programját. A program keretében a PIC osztályokat különleges, kifejezetten koraszülött kisbabák számára tervezett pelenkáival lát el térítésmentesen. Elsőként a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Perinatális Intenzív Centruma kapta meg az első adag koraszülött pelenkát.

“Az általunk gondozott nagyon éretlen koraszülöttek ápolásában hatalmas segítség a legkisebbek igényeihez adaptált pelenkák hozzáférhetősége. Az adományként kapott speciális kialakítású, többféle koraszülött méretben hozzáférhető pelenkákat a nővérek nagyon hamar megszerették “Aprótalp Falva lakói” (Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Koraszülött Intenzív Osztályán ápolt koraszülöttek) és szüleik nagy örömére. Köszönjük, hogy az adomány hozzájárult a gyorsabb gyógyulásukhoz!”

– számolt be a tapasztalataikról Dr. Kocsis István egyetemi docens, az osztály vezetője.

A jelenleg is futó adományozási program célja, hogy év végéig az ország összes koraszülött osztállyal rendelkező kórháza megkapja legalább az első negyedéves pelenkamennyiséget, amelyet aztán minimum egy évig biztosítanak a kórházak részére. A Pampers és a Rossmann közös kampányának célkitűzése az volt, hogy a Koraszülöttekért Országos Egyesület közreműködésével még több koraszülött kisbaba, szüleik és gondozóik támogatásához járuljanak hozzá.

„Nagyon örültünk a Pampers és a Rossmann kezdeményezésének, mert ebből az adományból nemcsak a szakemberek érzékenyítő programjára tudunk majd fordítani, de a PIC osztályokat is segíthetjük eszközadományokkal. A Rossmann termékeket pedig a koraszülésben érintett családok között szeretnénk szétosztani.”

– mondta el Földvári Nagy Zsuzsanna, az Egyesület elnöke.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a társadalmi felelősségvállalás fontosságát a P&G együttműködésével erősíthettük. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez, és álltak ki a jó ügy mellett.”

– mondta Kurucz Fanni, a Rossmann kommunikációért felelős specialistája.

„Szeretnénk megköszönni vásárlóink részvételét a programban. Elsősorban az ő segítségüknek köszönhető a siker.”

– tette hozzá Takács Noémi, kategória menedzser.

A boltokban futó program mellett a Pampers közösségi játékot hirdetett a hivatalos Facebook oldalán is. A felhívásban kisbabák fotóit várták #legkisebbbabák hashtaggel ellátva, és a 3 hónapig tartó kampány során közel két és félezer fotó érkezett, amely a Pampers-től így további 500.000 forint támogatást jelent a KORE számára.

„Azért esett a választás a KORE-ra, mert ők az ország egyik legjelentősebb koraszülött kisbabákat és szüleiket segítő nonprofit szervezete. Fő célkitűzésük a koraszülésben érintett családok megsegítése, a korai fejlesztés fontosságának hangsúlyozása és nem utolsósorban a kórházi koraszülött osztályok támogatása. A Pampers fő célja a babák egészséges fejlődésének maximális támogatása. Bízunk benne, hogy ezzel az összesen több mint 4 millió forinttal mi is hozzájárulhatunk a kiemelt törődést és ápolást igénylő legkisebb babák gondozásához.”

– mondta Balogh-Simon Zsófia, a P&G babaápolási kategóriájának menedzsere.

További e-Egészségügy

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom