Connect with us

Az egész országra kiterjedő távmonitorozást ajánl a szívbetegeknek a WIWE

wiwe-06

e-Egészségügy

Az egész országra kiterjedő távmonitorozást ajánl a szívbetegeknek a WIWE

Az egész országra kiterjedő távmonitorozást ajánl a szívbetegeknek a WIWE

Az MKT, a Pfizer és WIWE együttműködése egyedülálló távmonitorozási lehetőségét ajánl a szívbeteg pácienseknek országszerte

Lezárult a Pfizer és a Magyar Kardiológusok Társasága Szívalapítványa közös pályázata. A nyertes kardiológiai szakrendelések és ambulanciák összesen 60 WIWE diagnosztikai készüléket és 15 táblagépet kapnak a gyógyszercég felajánlásának köszönhetően, a szívritmuszavarok időben történő felismerésének, és a szív- és érrendszeri betegségek visszaszorításának támogatására.

img_2723

A május 10-12 között Balatonfüreden megrendezett Magyar Kardiológusok Társasága idei nagykongresszusán került átadásra az a 60 darab WIWE mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz és 15 darab táblagép, melyekkel a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. és az MKT által szervezett pályázat nyertesei megkezdték a szívbeteg páciensek távmonitorozását. A díjátadón a Szívalapítvány képviseletében Dr. Becker Dávid, a Pfizer képviseletében Dr. Vereckei Péter beszélt a pályázat céljáról, eredményeiről, illetve a Pfizer társadalmi szerepvállalásáról és innovációs törekvéseiről. A díjátadón felszólalt Prof. Dr. Merkely Béla, a pályázat fővédnöke is:

„A pályázattal megvalósult jelentős hazai eszközfejlesztés életeket menthet, hiszen a WIWE eszköz segítségével idejében felismert pitvarfibrilláció kezelésével súlyos, akár halálos stroke események előzhetők meg. A készülék rendkívül modern, igen jó minőségű valós EKG görbe készítésére és tárolására alkalmas. Kis méreténél fogva „mindig kéznél lehet”

– mondta el a Magyar Kardiológusok Társasága tiszteletbeli elnöke, Prof. Merkely Béla.

A díjátadót követő képzésen a WIWE részéről Szabó Éva, Diagnosztikai Divízió Igazgató beszélt az együttműködés jelentőségéről, mely lehetővé teszi, hogy a páciensek otthonuk kényelmében készítsenek EKG felvételeket, melyeket aztán személyesen, vagy emailben juttathatnak el a szakambulanciák és kardiológiai osztályok képviselőinek kiértékelésre.

A WIWE igyekszik a jövő generáció egészség-tudatosságát és a digitális egészségügy lehetőségeiről való tudatosságát is növelni. Ennek jegyében május 16-án az SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék és a Magyar Telekom közös szervezésében lezajlott „Bevezetés a mobilkommunikációba” kurzus meghívott előadójaként Szabó Éva, Diagnosztikai Divízió Igazgató prezentálta a WIWE eddig elért sikereit és terveit a több, mint 200 hallgatónak. A kurzus céljáról és jelentőségéről Balogh Csaba, meghirdető oktató, a HVG tech rovatának vezetője így nyilatkozott:

„A mobilkommunikációs és mobiltechnológiai ismeretek bővítésével a kurzus azt célozza meg, hogy a hallgatók betekintést nyerjenek napjaink egyik leggyorsabban bővülő iparágának elméleti hátterébe és gyakorlati folyamataiba. A jelen és a közeljövő lehetőségeinek feltárásában a hallgatókat a terület elismert képviselői és a legújabb technológiák bemutatói is segítik.”

A WIWE az egészségtudatosság növelésének jegyében egyedülálló lehetőséget ajánl az egyéni vásárlóknak is: a május 18 és 31 között megvásárolt készülékek mellé ingyenes, személyre szóló kiértékelést és tanácsadást biztosít a beküldött eredmények alapján, melyet Dr. Tuboly Gergely, a WIWE klinikai referense végez. Bővebb információ a lehetőségről: http://shop.mywiwe.com/hu/news/35_

További e-Egészségügy

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom