Connect with us

technokrata

Hamarosan itt az Anyák Napja, úgyhogy a WIWE is komoly akcióba fogott

e-Egészségügy

Hamarosan itt az Anyák Napja, úgyhogy a WIWE is komoly akcióba fogott

Hamarosan itt az Anyák Napja, úgyhogy a WIWE is komoly akcióba fogott

Minden Édesanya megérdemel egy WIWE-ot!

Anyák Napja alkalmából a WIWE idén szeretne egy remek ajándéklehetőséggel kedveskedni az ünnepelteknek, hogy minden édesanya tudjon vigyázni magára és időben értesüljön róla, ha közeleg a baj.

wiwe_box2

A pénztárcabarát méretű WIWE Mobil EKG használata pofon egyszerű és villámgyors, gyakorlatilag egy percnél nem vesz igénybe több időt. Mivel ilyen rövid idő alatt megkapjuk az eredményt, ezért nem nagy fáradtság naponta használni az eszközt, ami az okoseszközünkkel összekötve folyamatosan naplózza szívünk működését, illetve értesít minket ha valami rendellenességet észlel. Ez azért kicsit gyakoribb kontroll, hiszen egy átlag ember nagyjából egy évben egyszer megy el EKG vizsgálatra ideális esetben, pedig a nagy problémákat lehet előre látni és meg is lehet előzni őket, általában valamilyen fajta gyógyszeres kezeléssel.

A WIWE oldaláról pár személyes visszajelzés, melyeket már tapasztalt vásárlók írtak a termékről:

Mert a prevenció a legfontosabb” ; “Kicsi, egyszerű, azonnal kimutatja az eredményt” ; “Életet is menthet a mérés!” ; “Magammal tudom vinni” ; “Egyszerű, sokat tud, a rendszeres mérések eredményei nagy segítséget jelentenek az orvosnak a helyes diagnózis felállításában” ; “Biztonságérzetet ad!”

Ha még nincs meg az Anyák Napi ajándék, akkor ITT már akár rendelhető is!

További e-Egészségügy

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom