Connect with us

technokrata

A WIWE szó szerint tarolt a düsseldorfi medtech kiállításon

0224_wiwe_02

e-Egészségügy

A WIWE szó szerint tarolt a düsseldorfi medtech kiállításon

A WIWE szó szerint tarolt a düsseldorfi medtech kiállításon

Az egri EKG app-team nem csak minket győzött meg, hanem a nívós zsűri sem ment el mellettük szó nélkül!

November 13-16 között került megrendezésre Düsseldorfban az idei MEDICA orvostechnológiai kongresszus és expó, mely a világ legnagyobb ilyen típusú rendezvénye. Az egri Sanatmetal Kft. mobil EKG szívdiagnosztikai eszközét a világ minden tájáról érkező kardiológusok, háziorvosok, disztribútor és befektetői cégek képviselői értékelték pozitívan.

 

A WIWE nagy sikerrel mutatkozott be a MEDICA-án több ezer nemzetközi egészségügyi kiállító között. Standunkon ingyenes EKG mérés és szívegészségügyi kockázatbecslés keretében ismerkedhettek a 70 országból összesereglett érdeklődök az innovatív mobil EKG-val. A vizsgálatok körülbelül 10%-ában azonosítottunk eltéréseket a normál értékektől, legnagyobb részben ritmuszavart.

A Medica-n debütált a WIWE TV spot, amelyet már vetítenek a TV csatornák:

Nagy örömünkre szolgált, hogy többek között német, angol, francia, kanadai és amerikai szakemberek nyilatkoztak nagyon pozitívan a készülékkel kapcsolatban. Mind a dizájn és a kivitel magas színvonalát, a magyarországi gyártást, mind a készülék egyszerű használatát és a diagnosztika jövőjében kínálkozó szerepét méltató vélemények is elhangzottak.

„A pitvarfibrilláció – a stroke esélyét ötszörösére növelő ritmuszavar – felismerésében ez az okos készülék nagyon fontos szerepet tölthet be lakossági szinten. Bárcsak egyre többen tudatosak lennének arról, hogyan tehetnek szívük egészségének fenntartása érdekében!”

– hangzott el egy német kardiológus professzor szájából.

„A kiállítás leginnovatívabb terméke a WIWE”

– nyilatkozta egy disztribútor cég képviselője.

„Első osztályú a dizájn és a kivitelezés! Több mobil EKG megoldás is létezik, de ilyen praktikus kis eszközt ritkán lát az ember! Gratulálok a fejlesztőknek! A Medica legjobb terméke!”

– hallhattuk egy francia befektetőtől.

A WIWE legközelebb jövő februárban, Barcelonában, a Mobile World Congress-en lép nemzetközi színpadra. A Black Friday világméretű akció keretében november 24-26. között 69990 Ft-ért megvásárolható.

További e-Egészségügy

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp