Connect with us

technokrata

Új orvosi képalkotási technológiákat mutat be a Canon

maxresdefault

e-Egészségügy

Új orvosi képalkotási technológiákat mutat be a Canon

Új orvosi képalkotási technológiákat mutat be a Canon

Új síkpaneles röntgendetektorok a Canontól

A Canon Europe a világ egyik legrangosabb radiológiai rendezvényén, a bécsi Európai Radiológiai Konferencián (ECR), 2017. március 1-5. között mutatja be legújabb egészségügyi informatikai és digitális radiográfiai (DR) megoldásait.

A kiállításon most szerepelnek először a Canon új síkpaneles röngtendetektorai. Az eszközök kivételesen kis súlya és továbbfejlesztett ergonómiai kialakítása az új szénszálas háznak köszönhető, amely a tartósságot és a vízállóságot is növeli. Az új formaterv révén jóval kisebb terhet ró az eszközt használó egészségügyi dolgozókra. A röntgendetektor (max. 99 felvétel tárolására képes) mely a helyszíni manuális kiválasztást is támogatja, beépített memóriával is rendelkezik.

 

A Canon idei standjának további újdonságai:

  • DelftDI Trauma DR Plus – a baleseti és sürgősségi ellátásban használható sokoldalú megoldás. Nagyméretű kijelzővel rendelkezik, és rendkívüli hatékonyságot biztosít a radiológiai információs rendszerbe (RIS) integrált munkafolyamatnak köszönhetően. Az egyszerű kézi beállítás és a függőleges irányú mozgatás motoros támogatása révén gyorsabban dolgozik, és akár mozgásképtelen beteg esetén is pontos beállítást tesz lehetővé. Gyorsítja a diagnózis felállítását és a kezelés megkezdését minden olyan helyzetben, ahol az idő kritikus tényező.
  • DelftDI Mobile DR – akkumulátoros digitális radiográfiai rendszer, amely minden helyzetben gyorsítja a vizsgálatot. Rendkívül kompakt kialakításának és motorikus, összecsukható tartóoszlopának köszönhetően jó rálátást biztosít a felhasználónak akkor is, amikor a beteg felé közelíti, vagy tőle távolítja az egységet. A Canon síkpaneles vezeték nélküli röntgendetektoraival és a CXDI NE vezérlőszoftverrel kiegészítve tökéletes mobil röntgen-képalkotási megoldás kialakítását teszi lehetővé.
  • DelftDI Zillion PACS – a kórházi környezet igényei szerint skálázható és rugalmasan használható, nagy teljesítményű képarchiválási és kommunikációs rendszer. Bármilyen képalkotási és -olvasási környezetbe beilleszthető, gyorsabb leletkészítéssel fokozza a produktivitást, és emeli a betegellátás színvonalát.

A Canon megoldásai javítják az egészségügyi szakemberek teljesítményét, fokozzák a munkafolyamatok hatékonyságát, és támogatják az előírásoknak való megfelelést. A Canon innovatív képalkotási technológiáival a szakorvosok kitágíthatják a radiológia határait: nagyobb feldolgozási kapacitással, kisebb sugárterhelés mellett dolgozhatnak, és valóban minden figyelmüket a betegközpontú ellátásra fordíthatják.

A Canon az ECR kiállítóterének X4-es csarnokában, az 5-ös számú standon mutatja be orvosi képalkotási technológiáit.

További e-Egészségügy

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd