Connect with us

technokrata

A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

zyxel

Dotkom

A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

Elindult a tajvani hálózati kommunikációs gyártó online támogató központja

A veszélyhelyzetre való tekintettel a Zyxel Networks ma bejelentette, hogy elindítja a távoli munkavállalókat segítő szolgáltatását.

A lehetőség elsősorban a most életszerű kiberbiztonsági témákat érinti, mint például a VPN-ek vagy felhő alapú hálózatok beállítása. A támogató központ a világ bármely pontjáról online elérhető.

A Zyxel Hálózati Partner Támogató Központ, és a támogató fórum olyan tech szakértőkből és hozzáértő felhasználókból áll, akiknek speciális szaktudása van a különféle szoftverek és hardverek területén, így hatékonyan tudják támogatni az otthoni munkavégzés során nehézségekbe ütköző felhasználókat. A szolgáltatás olyan témákat érint, mint a VPN-ek, a kiberbiztonság, a felhő alapú hálózatok kialakítása illetve bármilyen, a távoli munkavégzéshez kapcsolódó hálózati gyakorlati kérdés.

„Kulcsfontosságú, hogy betartsuk a közösségi távolságtartás és az elszigetelődés szabályait, ha le akarjuk győzni a járványt. Ugyanakkor az otthoni munkavégzésre való átállás sajnos nem ment mindenkinek egyszerűen, legfőképp azért, mert sok esetben a hálózati infrastruktúra és az alkalmazottak ismeretei nem álltak erre készen”

– mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarországi vezetője. Hozzátette:

Több inspiráló példát is láthattunk, hogy a magánszemélyek és a szervezetek hogyan segítik ki egymást ezekben a nehéz időkben, ezért úgy éreztük, hogy nekünk is lépnünk kell ebben a helyzetben”.

A támogató központ létrehozása egyike annak a három intézkedésnek, ami a Zyxel Hálózati Támogató Program keretében valósul meg a koronavírus elterjedése elleni küzdelemben. Mivel a kapcsolattartás kulcsfontosságú a vállalkozások, oktatási intézmények és egészségügyi szervek számára, hogy a működésüket zavartalanul tudják folytatni, a Zyxel felkérte a tanúsított partnereit és egyéb hálózati szakembereket arra, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez.

A másik két intézkedés – egy hálózati megoldás tanácsadó szolgáltatás és egy gyakorlati hálózati tippeket megosztó weboldal – a következő hetekben élesedik, melyek abban fogják segíteni a cégeket és vállalkozásokat, hogy hogyan maradjanak fenn a járvány ideje alatt is.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin