Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

zyxel

Dotkom

A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

Elindult a tajvani hálózati kommunikációs gyártó online támogató központja

A veszélyhelyzetre való tekintettel a Zyxel Networks ma bejelentette, hogy elindítja a távoli munkavállalókat segítő szolgáltatását.

A lehetőség elsősorban a most életszerű kiberbiztonsági témákat érinti, mint például a VPN-ek vagy felhő alapú hálózatok beállítása. A támogató központ a világ bármely pontjáról online elérhető.

A Zyxel Hálózati Partner Támogató Központ, és a támogató fórum olyan tech szakértőkből és hozzáértő felhasználókból áll, akiknek speciális szaktudása van a különféle szoftverek és hardverek területén, így hatékonyan tudják támogatni az otthoni munkavégzés során nehézségekbe ütköző felhasználókat. A szolgáltatás olyan témákat érint, mint a VPN-ek, a kiberbiztonság, a felhő alapú hálózatok kialakítása illetve bármilyen, a távoli munkavégzéshez kapcsolódó hálózati gyakorlati kérdés.

„Kulcsfontosságú, hogy betartsuk a közösségi távolságtartás és az elszigetelődés szabályait, ha le akarjuk győzni a járványt. Ugyanakkor az otthoni munkavégzésre való átállás sajnos nem ment mindenkinek egyszerűen, legfőképp azért, mert sok esetben a hálózati infrastruktúra és az alkalmazottak ismeretei nem álltak erre készen”

– mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarországi vezetője. Hozzátette:

Több inspiráló példát is láthattunk, hogy a magánszemélyek és a szervezetek hogyan segítik ki egymást ezekben a nehéz időkben, ezért úgy éreztük, hogy nekünk is lépnünk kell ebben a helyzetben”.

A támogató központ létrehozása egyike annak a három intézkedésnek, ami a Zyxel Hálózati Támogató Program keretében valósul meg a koronavírus elterjedése elleni küzdelemben. Mivel a kapcsolattartás kulcsfontosságú a vállalkozások, oktatási intézmények és egészségügyi szervek számára, hogy a működésüket zavartalanul tudják folytatni, a Zyxel felkérte a tanúsított partnereit és egyéb hálózati szakembereket arra, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez.

A másik két intézkedés – egy hálózati megoldás tanácsadó szolgáltatás és egy gyakorlati hálózati tippeket megosztó weboldal – a következő hetekben élesedik, melyek abban fogják segíteni a cégeket és vállalkozásokat, hogy hogyan maradjanak fenn a járvány ideje alatt is.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés