Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra is megérkezett a YouTube Music és a YouTube Premium

Dotkom

Magyarországra is megérkezett a YouTube Music és a YouTube Premium

Kép: Cnet

Magyarországra is megérkezett a YouTube Music és a YouTube Premium

A mai naptól Magyarországon is elérhető a YouTube Music. Az új zenei streaming szolgáltatásnak köszönhetően testre szabhatod a zene élvezetét, akár hallgatni, akár videón szeretnéd nézni azt. Itt, egy helyen a zene minden formájában megtalálható.

Hat indok, amiért szeretni fogod a YouTube Music-ot:

  1. Minden egy helyen. Zenei videókhivatalos albumok, single-k, remixek, élő koncertek, coverek mellett itt a ritka, csak a YouTube-on elérhető zenéket is megtalálod.
  2. Személyre szabott ajánlások. A kezdőképernyőn annak megfelelően változnak az ajánlások, hogy korábban milyen zenéket hallgattál, az adott pillanatban mit csinálsz vagy éppen merre jársz. Így más zenéket javasol az applikáció, ha éppen útközben vagy, és mást, ha edzés közben használod a YouTube Music-ot.
  3. Lejátszási listák ezrei minden műfajban, bármely hangulathoz, tevékenységhez. Könnyen és gyorsan választhatsz kedvedre való lejátszási listát attól függően, hogy éppen mit csinálsz, milyen a hangulatod, vagy éppen hol vagy. Klasszikus popbulira, vagy valami frissre és lazára vágysz? Esetleg belazulós indie-hez van kedved? Itt mindent megtalálsz!
  4. Okos keresőfunkció, ami segít megtalálni a keresett dalt még akkor is ha nem emlékszel a címére, vagy a pontos szövegére. Visszahallgatnád Freddie Mercury-t, ahogy  magyarul énekel, vagy nem emlékszel melyik dalban van a “Levelet kaptam lájf” vagy az “Ásót visz a Laci”?  Írd be ezt a YouTube Music keresőjébe és rögtön megtalálod, amit keresel!
  5. Hotlist videók. Mindig pontosan képben lehetsz a világ új, menő és felkapott videóival a külön erre a célra összeállított Slágerlista alapján. Ma Magyarországon DJ Snake, Kacey Musgraves valamint Karol G és Damian “Jr. Gong” Marley videói a legnépszerűbbek!
  6. Offline lejátszás. A YouTube Music Premium szolgáltatással reklámmentesen, a háttérben és menet közben is lejátszhatod a letöltéseidet. Ráadásul, ha megfeledkeztél volna róla, kedvenc dalaidat az Offline Saját válogatás automatikusan le is tölti neked.
  7. en-youtube-premium

Mától ingyen hallgathatod a YouTube Music reklámokat is tartalmazó verzióját. Ha reklámok nélkül, esetleg a háttérben szeretnél zenét hallgatni, vagy letöltenéd kedvenc dalaidat, akkor vedd igénybe a YouTube Music Premium-ot. Egy hónapos ingyenes próbaidőszak után a szolgáltatás havi díja 1 490 Ft, családi csomagban 2 290 Ft.

A mai napon indul a YouTube Premium is

A mai naptól elérhető a YouTube Premium is, amely a Music Premium mellett reklámmentes, háttérben lejátszást és letöltést biztosít a YouTube teljes kínálatára.  Így elérheted a YouTube Originals teljes kínálata is, mint például a Cobra Kai-t. Az egy hónapos ingyenes próbaidőszak után a havi díj 1 790 Ft, családi csomagban 2 690  Ft.

A Google Play Music előfizetői automatikusan igénybe vehetik a YouTube Music Premium szolgáltatásait, mivel azok a továbbiakban itt lesznek elérhetők. A Google Play Music tekintetében nincs változás, a korábban megvásárolt zenék, feltöltések és lejátszó listák továbbra is az előfizetők rendelkezésére állnak.

Az új YouTube Music letölthető a Play Store-ból, az App Store-ból vagy a music.youtube.com oldalon.  A YouTube Premium szolgáltatás a youtube.com/premium oldalon érhető el.

usic-youtube_hu_2019

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés