Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cewe ismét a világ legjobb fotószolgáltatója

Dotkom

A Cewe ismét a világ legjobb fotószolgáltatója

A Cewe ismét a világ legjobb fotószolgáltatója

A hazánkban is elérhető innovatív hexxas megoldás a TIPA World Award 30 rangos fotómagazin kiadóját tömörítő zsűrijének tetszését nyerte el.

A Cewe 2019-ben ismét megszerezte a Technical Image Press Association (TIPA) World Award díját, ezzel gyakorlatilag a fotó- és képalkotási termékek körében idén is a legrangosabb szakmai elismerést kapta meg.

A tavaly piacra dobott, hexxas névre keresztelt, hatszögletű elemekből álló és szabadon kombinálható, fényképes fali dekorációt a „Best Photo Print Service“ kategóriában találta a legjobbnak a 30 világhírű fotómagazin kiadójából álló zsűri.

cewe_hexxas002

Ezzel a cég már harmadszor nyerte el a rangos kitűntetést – tavaly éppen az effektlakkozott borítójú Cewe Fotókönyvvel jeleskedett -, ami egyedülálló teljesítmény a szektorban.

Az értékelés során kiemelték a hexxas mágneses felfüggesztő rendszerét, amelynek segítségével bárhogyan elrendezhetők a hatszögletű fotólapok, akár egy fényképet, akár izgalmas kollázsokat alkotva.

„A hexxas cégük alkalmazottainak ötlete nyomán, és részlegeink közötti együttműködés eredményeként született meg, ettől még értékesebbé válik számunkra a sikere. A Cewe cégcsoport közel 3900 munkavállalója közül sokan aktívan részt vesznek az innovációs folyamatokban, a különböző országok és osztályok képviselőinek rendszeresen lehetőséget biztosítunk, hogy bemutassák elképzeléseiket. Ezeket az alkalmakat sokszor az eltérő kulturális igények szülik, és remek lehetőséget kínálnak a kollégák látókörének szélesítésére is”

– hangsúlyozta Zoboki Zoltán, a Cewe Magyarország ügyvezető igazgatója, a hazánkban is elérhető hexxas elismerésével kapcsolatban.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés