Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vigyél haza egy darab repülőt!

Dotkom

Vigyél haza egy darab repülőt!

Vigyél haza egy darab repülőt!

Businessülések, repülős mentőmellények és egy „vészcsúszda” is szerepel az év egyik legkülönlegesebb árverésén

A lehető legtrendibb berendezési tárgyakra, szobadíszekre tehetnek szert azok a cégek vagy szórakozóhelyek, akik időben lecsapnak egy most futó online aukción a Boeing üléssorára, a fedélzeti légzőmaszkokra, repülős mentőmellényre, esetleg egy komplett székpárra a business class-ról.

dupla-busines

A közelmúlt egyik nagy durranása volt, mikor a Corvin mozi úgy döntött, csereérett székeit eladja a rajongóknak. Akkor több százan álltak sorban ezekért az épület előtt. Most itt egy elég komoly vetélytárs, ami az exkluzivitást illeti: egy friss árverésen akár komplett repülőgép-belsőre, vagy annak egy-egy ikonikus darabjára is szert lehet tenni. Jó hír ráadásul, hogy online aukció lévén itt több órás sorban állásra se kell készülni.

A szóban forgó, komplett fedélzeten eddig a Europe Crew Academy jóvoltából légiutas-kísérők oktatása zajlott, így természetesen valódi, működőképes és a repülőgépeken is használatos eszközökről van szó, a rendszerben még az elektronikai berendezések is működőképesek és hibátlanok. A miliő ideális lehet repülőgép-szimulátorok számára: a vendégek élménye igazán teljessé válhat az üléssorokkal, konyhával és kommunikációs modullal felszerelt géptörzsben, de egy szórakozóhely, vagy egy moziszoba is elég különlegessé tehető ezekkel a tárgyakkal berendezve.

felfy

Az I. osztály örökös kényelmét vásárolhatja meg otthonra bárki egy igazi dupla businessüléssel, de szerepelnek a kínálatban klasszikus, mindenki számára ismerős tripla üléssorok is, amelyeket szintén senki nem hagy majd szó nélkül, ha egy lakásban, vagy egy kocsmában látja.

A sor folytatódik: az Intergavel által szervezett aukción akad Boeing 737-es repülőgéphez gyártott menekülőcsúszda is, amit titkon mindenki szeretne kipróbálni, de közben hálát ad a sorsnak, hogy mégsem kell megtennie. Aki kisebb emlékekkel is megelégszik, annak is juthat egy-egy biztonsági öv, mentőmellény, oxigénmaszk vagy épp egy-egy ritkaságszámba menő füstcsuklya (smoke hood). A nosztalgiázni vágyók nagy kedvencei pedig azok a kocsik (trolley-k) lesznek, amelyeket a kabinszemélyzet – étellel és itallal megrakodva – tolt a széksorok között. Ezek közül több még a néhai MALÉV Tu-154-es gépein volt használatban. Az online aukció május 6-án zárul.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés