Connect with us

Hirdetés

technokrata

Formabontó szervizszolgáltatással nyit a Huawei új üzlete

Dotkom

Formabontó szervizszolgáltatással nyit a Huawei új üzlete

Formabontó szervizszolgáltatással nyit a Huawei új üzlete

Április 13-án 10 órakor, a HillSide Irodaházban nyitja meg második budapesti élmény alapú üzletét a Huawei.

A legújabb Experience Store-ban a vásárlók nem csak a gyártó népszerű okoskészülékeinek és kiegészítőinek ajánlatai közül válogathatnak, de a szerviz szolgáltatásokat is igénybe vehetik, sőt, a boltnyitás alkalmából a Huawei „látványszerviz” keretében a látogatók azt is figyelemmel kísérhetik, hogyan zajlik a készülékük kijelzőjavítási folyamata.

hes-hillside1

A Huawei okoskészülékei mellett zászlóshajó szériáinak csúcsmodelljeivel, okoskiegészítőivel és szervizszolgáltatásokkal várja az érdeklődőket legújabb, április közepén nyíló üzletében. A Huawei Experience Store-ban szakképzett eladók segítségével a készüléktulajdonosok technikai támogatást, készülék-beállítási és telefonok közötti adatátviteli segítségnyújtást, valamint szervizszolgáltatást is igénybe vehetnek, melynek keretében kijelző-, illetve garanciális javításra lesz lehetőségük.  A boltnyitás alkalmából limitált számban, különleges „látványszerviz”- szolgáltatás megtekintésére is lehetőségük lesz a látogatóknak, ahol a szakemberek bemutatják számukra a P20 és P20 Pro, illetve a Mate 20 és Mate 20 Pro készülékeken végzett kijelzőjavítások folyamatát, melyet a bolt munkatársai féláron kínálnak, a Huawei legújabb, P30 és P30 Pro csúcstelefonjainak kijelzőjét pedig az előzetes HiCare-es regisztrációt követően a helyszínen díjmentesen javítanak.

Az április közepén, Budapesten, a Csörsz utca és Alkotás utca sarkán nyíló Huawei Experience Store a gyártó második felhasználói élményeket előtérbe helyező üzlete Magyarországon. Az érdeklődők a helyszínen a Huawei valamennyi termékét megvásárolhatják, valamint az üzletnyitási ajánlat keretében kipróbálhatják, illetve meg is vásárolhatják a P20 Lite és Mate 20 Lite okostelefonokat, valamint a gyártó Watch GT okosóráját, Band okoskarkötőjét és egyéb okoskiegészítőit is: az ünnepélyes boltnyitás alkalmából a látogatók az első 100-100 darab P20 Lite valamint Mate 20 Lite készüléket, továbbá 50 darab AM61 fülhallgatót, A2 Color Band okoskarkötőt és AH100 okosmérleget is kedvező áron vihetnek haza. A HillSide Irodaházban található, több mint 121 négyzetméteres üzlet az április 13-án 10 órakor kezdődő nyitóeseményt követően hétfőtől szombatig, 09:00 és 20:00 óra között várja vásárlóit, akik akár házi kedvencükkel együtt is ellátogathatnak a kutyabarát, élmény alapú Huawei Experience Store-ba.

Az üzlet nyitási ajánlata:

Készülék Javasolt bruttó fogyasztói ár Darabszám
AM61 fülhallgató 4,990 Ft 50
A2 Color Band fekete 5,990 Ft 50
AH100 okosmérleg 1,990 Ft 50
Watch GT 49,990 Ft 100
P20 lite 49,990 Ft 100
Mate 20 lite 69,990 Ft 100

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés