Connect with us

Hirdetés

technokrata

A telefonos valós idejű fizetés jelentősen növeli a behajtó cégek hatékonyságát

Dotkom

A telefonos valós idejű fizetés jelentősen növeli a behajtó cégek hatékonyságát

A telefonos valós idejű fizetés jelentősen növeli a behajtó cégek hatékonyságát

A telefonos valós idejű fizetés jelentősen növeli a behajtó cégek hatékonyságát

Az innovatív technológiában rejlő lehetőségek egyre több vállalat érdeklődését keltik fel, legtöbbet a behajtással foglalkozó cégek profitálhatnak az új fizetési technológiából.

Nap mint nap, ügyfelek százai ígérik meg behajtó cégek operátorainak, hogy hamarosan kifizetik a tartozásaikat. Az ígéretekből azonban ritkán lesz valós kifizetés, így a behajtó cégek kénytelenek újból és újból értesíteni ügyfeleiket a tartozásaikról. És ezzel kezdetét veszi a folyamatos ígéretek ördögi köre.

Az elmúlt években egy magyar technológiai megoldás jelentős teret hódított az európai piacon. A VCC Live Pay az első olyan valós idejű fizetési technológia Európában, aminek köszönhetően a behajtó cégek ügyfélszolgálatain egy időben történhet meg az ügyfelekkel történő megegyezés és kifizetés. Az ügyféligények növekedésével párhuzamosan a valós idejű fizetési technológiák is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Többek között, a behajtó cégeknél kiemelten fontos, hogy lehetővé tegyék ügyfeleik számára a gyors és biztonságos valós idejű fizetés lehetőségét, ezzel is arra ösztönözve őket, hogy tartozásaikat mielőbb rendezzék.

Míg mára már szinte teljesen természetessé vált, hogy percek alatt bankkártyás fizetéseket bonyolíthatunk le, a VCC Live Pay-t pont az teszi egyedivé, hogy a fizetés egy operátor segítségével telefonbeszélgetés közben zajlik.

Málhai Péter, a VCC Live® üzletfejlesztési igazgatója a VCC Live Pay-ről: “egy ügyfelünk úgy fogalmazott, hogy amióta a VCC Live Pay-t használják, nem csak üres ígéreteket, hanem azonnali telefonos kifizetéseket gyűjtenek. Mint tudjuk, a behajtó cégek számára sok fejtörést okoz az, hogy a telefonos megegyezés után ügyfeleik valóban befizessék tartozásaikat. A VCC Live Pay-jel azonban a cégek nem csak növelhetik a begyűjtött tartozást, de valós időben, percről percre nyomon követhetik, hogy operátoraik mennyi kintlévőséget gyűjtöttek közben.”

A VCC Live Pay-t egyszerű használni:

  1. Az operátor felhívja az ügyfélt és felajánlja az azonnali telefonos fizetés lehetőségét.
  2. Az ügyfél megadja kártya adatait a mobiltelefonján keresztül. Az adatokhoz az operátornak nincs hozzáférése.
  3. Az operátor elindítja a fizetést, majd értesíti az ügyfelet a sikeres fizetésről.

Mivel a VCC Live Pay megfelel a PCI DSS, a legnagyobb kártyatársaságok (Visa, MasterCard, American Express, Discover és JCB) által létrehozott adatbiztonsági szabvány által meghatározott előírásoknak, használata nem csak egyszerű, de teljesen biztonságos is.

Habár az operátor a fizetést nyomon követi, az adatokhoz a fizetési folyamat alatt egyáltalán nincs hozzáférése. És mivel az operátor végig vonalban van az ügyféllel, szükség esetén támogatást is tud nyújtani.

„Még minding nagyon egyedi megoldásnak számít a piacon az olyan felhőalapú valós idejű fizetési technológia, ahol a kifizetés operátori támogatással telefonon keresztül történik. Büszkék vagyunk rá, hogy Európában mi voltunk az első cég, aki ezt az innovatív technológiát a termékei között tudhatta.” 

– tette hozzá Málhai Péter.

„Az elmúlt években a VCC Live Pay-jel számos ügyfelünket segítettük kintlévőségeik hatékonyabb behajtásában. A UPC 2016-ban kezdte el használni a VCC Live Pay-t, és mindössze egy év alatt 18%-ról 43%-ra növelték a behajtott tartozásaik mértékét. Egy felmérés után kiderült, hogy ma már ügyfeleik legszívesebben a VCC Live Pay-jen keresztül rendezik tartozásaikat; a cég pedig tíz operátorral több mint 4000 tranzakciót indít havonta.” 

– mondta Tóth Szabolcs, a VCC Live® tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés